2003-03-26: Experter

Kriget i Irak är ett samtalsämne som spräcker alla ramar nu för tiden.
Överallt pratas det om denna hemska, eller utmärkta, kamp mot Saddam, men vem är egentligen expert på detta område?!?
I alla tv- och radiokanaler finns det experter som uttalar sig, men ingen kanal använder sig av samma expert!
Detta för tanken till om det för varje kanal som skapas även skapas en expert?

Det mest upprörande över dessa experter är, att de så fort de fått denna åtråvärda titel verkar ha rätt att uttala sig hur som helst utan tanke på hur det låter hos gemene man. Deras enda mål är att överträffa andra experter så att vi tittare till slut inte ska veta vad som egentligen pågår.
Sen kan man undra lite över hur dessa experter just fått titeln experter, hur bär man sig åt? För varje konflikt finns det en sjö av experter som vill uttala sig. De kan allt om landet, makthavaren och fo