2003-06-11: Syndigt gott?

Det är sommar nu. GB:s sommar börjar dock redan i mars. Då kommer de nya glasskartorna upp i butik. Årets nyhet är bl a den genomäckliga 88:an med blåbärssmak. En glass som ger direkta associationer till ett kemilabb snarare än en skogsdunge. Till skillnad från smaksensationen 88:an lakrits som släpptes förra året. En liten läckerbit om man är lagd åt det hållet.

Årets stora flaggskepp från GB verkar vara Magnums 7 dödssynder. Åtminstone om man ska döma av reklamkampanjerna. Observera dock att det handlar om Magnums dödssynder, inte bibelns. Magnum räknar t ex fåfänga som en dödssynd. Jag undrar var dom har fått det ifrån? Det är klart, de kunde ju inte gärna använda frosseri, för det strider ju emot sakens natur. Men, äter fåfänga människor glass? Kanske om den matchar deras kläder.

Hämnd är inte heller en biblisk dödssynd. Fast d