2003-11-05: Från toa till toa

Novembermörkret har lägrat sig och därmed cocoon-säsongen. Åkte Expressbuss till min kära i sju mil för att få det gosigt. Hade ätit kyckling till lunch, ute på en restaurang där de kryddar och gör det på sitt hemlands vis (säger inte vilket land av hövlighetsskäl) och efter en burk amerikansk kulturimperialism och en bit choklad hände något i tarmarna!
Tack och lov, det fanns toalett på bussen! Inbyggd under sätet vid mittersta fotsteget.
Jag skyndade dit. Har ni gått på ett sådant dass nångång? Jag är av svensk medellängd och inte alltför trivselviktig, men fick nästan orma mig in i holken!!
Hann med nöd och näppe få ner byxorna och fyllde därefter den kanske två decimeter djupa toakopppen med mitt avträde.
Såg att det var ett hål i golvet när jag satt där, man kunde se europavägens asfalt flimra förbi. Fick tanken att jag kanske skulle ha siktat där istället. Som på de gamla tågen, när man gödslade sliprarna och kände vinddraget ända u