2010-03-03: Murphy och skrivaren

Jag skulle skriva ut något, precis som vilken annan dag som helst, men undantaget att jag var sen och verkligen behövde det där och då.

Ni har säkert listat ut vad som hände. Det fanns inte en chans på jorden att jag kunde skriva ut eftersom det svarta bläcket var slut. Trots att jag bönade och bad och vände upp och ner på skrivaren fanns det inte en tillstymmelse till chans att få ut pappret.

Sagt och gjort, jag fick tänka om och insåg att jag var tvungen att skriva ut pappret senare under dagen och sedan göra en extra vända till de där gula lådorna som gamla Postverket är så stolta över, de som de ska rensa bort en massa av.

Men innan dess var jag ju tvungen att hitta en ny skrivarpatron, och även om skrivaren inte är lastgammal visade det sig vara ett svårare uppdrag än vad jag hade