2010-03-11: Baksidan

Jag önskar att det här inlägget, bloggningen, krönikan — kalla det vad ni vill — hade handlat om bakning, titeln till ära.

Dock måste jag haspla ur mig lite om baksidan med att ha en välbesökt hemsida. Merparten av arbetet är hur roligt som helst, jag har att göra med intelligenta och välsinnade människor som, precis som jag, lägger ner sin fritid på att översätta texter, leta upp roliga bilder och dela med sig av fyndigheter på den stora vida webben.

Men ibland kommer det det anonyma mejl som ställer till det för mig. Under alla år som jag pysslat med SkrattNet har jag fått ett helt gäng, en stoooor bunt med otrevliga mejl, men endast två gånger har jag fått hot-mejl. Ett för nästan 11-12 år sedan och ett nyligen.

Tack och lov går ju IP-adresser och spåra lite lättare nu för tiden så jag vet att det är någon i närheten av Bjuv som skickade det senaste mejlet, och det känns lite skönare att telia hjälper mig att spåra och tillrättavisa den personen. Lite ironisk