Betygsätt din baksmälla

Någonting av det här som låter bekant?

1/5:
Ingen smärta. Inget riktigt illamående. Din sömn igår var i stort sett en power nap som fyllde dig med felplacerad energi. Var glad att du fortfarande funkar hyfsat. Men du är fortfarande uttorkad. Du kan dricka tio flaskor vatten och ändå må så här. Till och med vegetarianer kan ropa efter cheeseburgare i detta stadium.

2/5:
Lätt huvudvärk. Du mår inte illa, men det är definitivt någonting som saknas. Du kanske ser ut att må bra, men du har uppmärksamheten och tankeförmågan hos en häftapparat. Kaffet du dricker för att hålla dig fokuserad förvärrar bara din mages morrande, som mest skriker efter en traditionell engelsk frukost; kvällen igår körde slut på dina tarmar. Du visar upp en glad min på jobbet, men du kostar värdefulla pengar eftersom du inte kan göra annat än att mållöst surfa på internet eller skriva värdelösa brev.

3/5:
Definitiv huvudvärk. Du mår skit i magen. Du är ute i rymden och allt annat än produktiv. Du får kväljningar när en tjej går förbi eftersom hennes parfym påminner dig om de slumpmässiga shottarna du tog med polarna sedan ni blev utsparkade vid 1:45. Livet skulle vara mycket bättre om du var i din säng med en låda munkar och en liter Cola och tittade på Nyhetsmorgon på TV4. Du har druckit fyra koppar kaffe, fem liter vatt