© CBS

Charlie Sheen hjälper araberna ta friheten "till nästa nivå"

Kairo – I syfte att hjälpa arabvärlden ta friheten ”till nästa nivå”, flög skådespelaren Charlie Sheen till Mellanöstern idag med 650 ton kokain och 4,000 horor.

”Ta mig till era porrstjärnor!” hojtade Sheen när han anlände till Kairo International Airport och började kasta små tequilaflaskor och patronhylsor fyllda med lustgas till förbryllade egyptier. ”Ni är fria! Ni är fria allihop! Nu klär vi av oss!”

Sheen, som för tillfället tar en paus från inspelningen av programmet Two and a Half Men på grund av upprepade drog- och alkoholincidenter, sa att han inspirerades till att dela sin ”expertis i självuttryck” efter att ha sett protesterna i Egypten och Tunisien sprida sig till Jemen, Bahrain, Libyen och Iran.

”Vad jag insåg var att araberna önskar sig det jag har”, sa Sheen samtidigt som han kastade i sig ett flammande glass whisky och några ecstasytabletter. ”Jag är fri till att göra det jag vill göra, och de vill vara fria till att göra vad de vill göra.”

“Faktiskt, så är jag inte säker på att det är just det här som vi vill vara fria till att göra”, sa tjugosexårige Asaam Najeri, en lokal taxichaufför dragen till platsen av Sheens plötsliga uppdykande.

”Struntprat”, svarade Sheen. ”Alla vill det här. Man måste bara veta när man ska säga till.”

”Och när är det?” frågade Najeri.

”Ingen aning”, svarade Sheen. ”Men vi hämtar två strippor och en dunk med vodka och tar reda på det!”

Sheens ankomst överraskade hans värdar, som försökte lägga band på hans entusiasm, i synnerhet efter det att hans följeslagare byggt en enorm pyramid av kokainpaket vid Gizafälten.

”Jag tackar för ert intresse, men vi har annorlunda behov här”, sa den egyptiske oppositionsledaren Mohammed ElBaradei, som tr