Dagens nyheter ånyo

Träning för livet?
29 juli 2002 — Karlskrona

I ett försök att tvinga sig till att träna anställde en man från Karlskrona för fem år sedan en yrkesmördare som skulle döda honom om han inte tränade tre gånger i veckan.

"Först trodde jag att de löjliga medlemskortskostnaderna och den vansinniga förhandskostnaden skulle tvinga mig att träna så att jag inte slösade bort pengarna, men det fungerade inte. Inom ett par veckor hittade jag på alla möjliga slaka ursäkter för att inte komma.

Då bestämde jag mig för att om inte pengar kunde få mig att träna så skulle förlusten av mitt liv göra det. Idén med yrkesmördaren fungerar hur bra som helst — kanske för bra.

Det fanns tillfällen när jag verkligen inte skulle ha gått normalt sett, som när jag hade lunginflammation med streptokocker. Jag har aldrig någonsin haft så mycket rosa slem rinnande nerför mitt ansikte. Du skulle ha sett löpbandet efteråt.

Men nu har jag bara ett klagomål, och det är att det jag tyckte var löjliga gymkostnader blir överträffade av kostnaden för yrkesmördaren. Och nu när jag vill sluta kan jag inte eftersom jag