Nyheter från Intetnytt.se - november 2008

Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Körde i 200 – och såg på film
Trafikpolisen har stoppat en man som körde 200 kilometer i timmen – samtidigt som han tittade på film. 21-åringen hade ställt upp sin mobila filmdisplay på instrumentbrädan medan han körde på motorvägen. Mannen försvarade sig med att detta var enda sättet att göra Arn-filmen spännande.
Skrivet av Robin


Kina avrättar flest
Minst 24 personer avrättades varje vecka under förra året, uppger Amnesty international. Kina tillbakavisar påståendena och hävdar att de är överdrivna. På samma presskonferens meddelades även några förändringar i årets olympiska spel. Vid årets bågskytte kommer de traditionella måltavlorna bytas ut mot oliktänkande och den helt nya grenen "Kast med liten tibetan" har premiär.
Skrivet av Robin


Bergsklättrare rymde från anstalt
Kirsebergsanstalten i Malmö får hård kritik efter en rymning från häktet i januari. I regionens incidentutredning framgår att mannen tränat bergsklättring i fem år. -"Ja, så här i efterhand känns det lite dumt att ha byggt en klättervägg på yttermuren" säger fängelsechefen på Kirseberg.
Skrivet av Robin


Norskt helikopterstrul i Afghanistan
De nya norska militärhelikoptrar som ska flyga sårade norska soldater i Afghanistan tål varken värme, mörker eller sand. Detta upptäcktes när en av helikoptrarna kraschade på en kyrkogård igår. Ingen av piloterna eller passagerarna skadades men räddningsarbetet pågår fortfarande och hittills har man hittat 154 oidentifierade döda kro