Telefonsvararmeddelanden (3)

Hej! Du har kommit till Jimmy och Sonja. Vi kan inte svara i telefonen just nu, för vi håller på med något vi verkligen njuter av. Sonja tycker om att göra det upp och ner och jag (Jimmy) tycker om att göra det från vänster till höger...långsamt. Så lämna ett meddelande, så återkommer vi när vi har borstat tänderna färdigt.


A som i arbete, B som i bar. Pga någon av dessa får du inte något svar. Lämna ett meddelande.


Hej. Det här är John. Om det är teleoperatören har jag redan skickat pengarna. Om det är mina föräldrar, var snäll och skicka pengar. Om det är mitt försäkringsbolag fick jag inte tillräckligt med pengar. Om det är nån av mina vänner är du skyldig mig pengar. Om du är kvinna: Oroa dig inte, jag har gott om pengar.


Var vänlig och lämna ett meddelande. Dock har du rätt att inte säga något. Allt du säger kommer att spelas in och kommer att användas av oss.


Hej. Jag är förmodligen hemma, det är bara så att jag undviker någon som jag inte tycker om. Lämna ett meddelande, och om jag inte ringer tillbaka, så är det du.


Hej. Nu ska du säga nåt.


Hej. Jag är Davids telefonsvarare. Vad är du?


Hejsan! Jockes telefonsvarare är trasig. Det här är hans kylskåp. Var snäll och tala väldigt långsamt så ska jag fästa ditt meddelande på mej själv med en magnet.


Hejsan, du pratar med en maskin. Jag kan ta emot meddelanden. Mina ägare behöver varken ny husfasad, fönster eller badkar, och deras mattor är rena. De skänker pengar till välgörande ändamål genom jobbet och behöver inte några jultidningar. Om du fortfarande är kvar, lämna namn och telefonnummer så ringer de tillbaka.


Det här är ingen telefonsvarare. Det här är en telepatisk tankeläsar-apparat. Tänk på ditt namn, ärende och telefonnummer efter tonen, så lovar jag att tänka på att ringa upp.


(med uttråkad röst) — Himlen, det är Gud...