8 användbara julklappstips - stora som små!

Det börjar bli julafton och ifall du har legat på latsidan med att handla julklappar, är det dags att ut och patrullera! Eller inte. Du kan ju faktiskt hitta dina presenter online, och undvika den där läbbiga vinterkylan. För att inte nämna alla långa köer och knökade folkmassor på stan.

Har du inte en aning vad för gåvor du ska ge dina nära och kära? Isåfall är detta dagen du har extra mycket tur! Här ger vi dig nämligen tips på fina julklappstips.

Kitchpro Cornflakes dispenser

KitchPro Cornflakes Dispenser

KitchPro Cornflakes Dispenser gör att du varje morgon kan kliva upp och göra dig din hemmagjorda hotellfrukost, eller åtminstone fånga känslan av den! Du behöver bara fylla behållarna med frukostflingor (eller nötter, eller vad du nu tycker passar). Vore det inte skönt att slippa de stora öppna kartongerna i skafferiet?

Zenkuros fotmassage

Zenkuru fotmassage

Zenkurus fotmassage är ett hett julklapppstips! Den snälla maskinen har tre förinställda massagelägen, som inte bara är väldigt bekväma, de hjälper även din blodcirkulation. Det är ett resultat som gör dig hälsosammare och gladare! Kanske en givande present för mor-och farföräldrarna?

Brewbarrel

Brewbarrel - brygg julöl

Har du funderat på att brygga ditt eget öl, men känt att det är för bökigt? Hör och häpna… med Brewbarrels ölkit får du inte bara allt du behöver för att brygga eget öl, du får färdig öl på bara sju dagar! Det här är förmodligen inte en present för den som verkligen kan sitt öl och bryggt många gånger förut. Men, för den nyfikne är detta ett hett julklappstips!

KitchPro Sockervaddsmaskin

KitchPro Sockervaddsmaskin

Ja, nog finns det väl inget bättre än den där lediga dagen på tivoli, med hela familjen samlad och barnen är i eufori när det äter det där mumsiga sockervaddet… Nu behöver inte du och kidsen vänta på att det årliga nöjesfältet ska öppna på stadsfesten för att få den där extra smaken av lycka. Med sockervaddsmaskinen behöver du bara socker för att få ljuvligt sockervadd, redo att avnjutas inom några minuter! Ett julklappstips för den som vill skämma bort barnen.

Badbalja för vuxna

Badbalja för vuxna

Saknar du ett ljuvligt och avslappnande badkar där hemma? Oroa dig inte. Med denna kompakta badbalja kan du sitta ned bekvämt, med vatten ända upp till axlarna. Den är kompakt och passar dig med ett mindre badrum. Badbaljan funkar för både barn och vuxna. Det är dessutom utrustad med förvaringskorg och avlopp. Nog är det så en slipsten ska dras!

Bakblade 2.0 – rakhyvel för ryggen

Bakblade 2.0 – rakhyvel för ryggen

Har du eller någon av dina nära och kära hårväxt de vill bli av med på ryggen? Då är Bakblade 2.0 en räddare i nöden. Smart med Bakblade 2.0 är inte bara det ställbara skaftet som gör att du kommer åt överallt, men även de specialutformade rakbladen som gör det väldigt för dig att skära dig. Ja, är inte detta ett bra julklappstips, vet jag inte vad som är.

Dödsstjärnan brödrost

Dödsstjärnan brödrost

Nu behöver du inte åka till en galax lång, långt borta för att känna kraften. Det räcker faktiskt med att gå till köket. Den här Star Wars-brödrosten är en avbildning av rymdimperiets basstation Dödsstjärnan och rostar in en TIE-fighter-symbol på brödet. Jedis i all ära, men visst är Sith-sidan lite fräckare! Ett julklappstips för både barn och vuxna med lite fantasi.

Öl-portfölj

Öl-portfölj

Vill du vara festens ballaste pjäs? Då är det dags att börja dricka med stil. Föreställ dig ditt sällskaps reaktion när du på Agent Smith-manér dyker upp och öppnar en suitcase, fylld med ölflaskor! Förutom att du fraktar din alkoholhaltiga dryck på det mest eleganta vis, håller du även glaset väldigt säkert. Denna stålgrå portfölj har nämligen dubbla kombinationslås!

Vi hoppas att du finner något av dessa julklappstips användbara. Lycka till med din klappjakt och ha en god jul!

Senaste nyheter

Rolig bild, 13 december 2017, 12:00
Roligt videoklipp, 12 december 2017, 20:00
Roligt videoklipp, 12 december 2017, 16:00
Roligt videoklipp, 12 december 2017, 15:03
Rolig bild, 12 december 2017, 12:00
Rolig bild, 11 december 2017, 12:00