1. I Guam finns det män vars heltidsjobb är att åka runt på landsbygden och ta unga tjejers oskuld, som i gengäld betalar männen för att få ha sex med dem för första gången. Orsaken är att det enligt Guams lagar är förbjudet för oskulder att gifta sig.
 2. En hel del länder i Mellanöstern följer den islamiska lagen "Efter att ha haft en sexuell relation med ett lamm, är det en dödssynd att äta dess kött".
 3. I Libanon är det tillåtet för män att ha sex med djur - men bara om djuren är av det motsatta könet. Att ha sexuell relation med ett han-djur är straffbart med döden.
 4. Överallt i USA är det olagligt att använda vilken levande, utrotningshotad art som helst - utom insekter - när det kommer till sexuella uppvisningar eller shower där man visar upp en sexuell relation mellan människa och en annan art.
 5. Om en läkare i Bahrain ska undersöka en kvinnas könsorgan får han enligt lag inte titta direkt på könet, han får bara titta på det via en spegel.
 6. En bedragen kvinna i Hong Kong kan enligt lag döda sin make, men bara om hon använder sina bara händer.
 7. I Santa Cruz i Bolivia är det olagligt för en man att ha sex med en kvinna och hennes dotter på en och samma gång.
 8. I staten Washington i USA finns det en lag som menar att det är olagligt att ha sex med en oskuld - detta inkluderar även på bröllopsnatten.
 9. I Cali, Columbia, måste en kvinna vara gift för att ha sex med sin man. Dessutom måste kvinnans mamma vara med och titta på första gången det sker.
 10. En kvinna får, under inga som helst omständigheter, ha sex med en man i en ambulans under utryckning. Detta säger lagen i Tremonton, Utah i USA. Om hon blir påkommen kan hon bli åtalad för sexuell förseelse och hennes namn kommer att skrivas ut i den lokala nyhetstidningen. Mannen i fråga är inte anklagad för något och hans namn förblir okänt.
 11. I Romboch i staten Virginia (återigen USA) är det olagligt att ha sex med belysningen på.
 12. I Nevada är det olagligt att ha sex utan kondom.
 13. Det är olagligt för vem som helst i det lagstiftande utskottet i staten Nevada att i vara iklädd en peniskostym i tjänsten.
 14. Om du befinner dig i staterna Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington D.C. eller Wisconsin får du se till att din eventuella erektion inte syns genom kläderna. För då bryter du mot lagen!
 15. Det är olagligt att ha sex med en levande fisk i USAs stat Minnesota. (Lagen säger inget om att kvinnan inte får ha sex, eller vad som ska ske om fisken är död.)
 16. Det är olagligt för en man att älska med sin hustru om hans andedräkt luktar vitlök, lök eller sardiner. Detta säger lagen i Alexandria, Minnesota. Om hans hustru så kräver säger lagen att han måste borsta sina tänder.
 17. Muslimer får icke titta på en avliden persons könsorgan. Detta gäller även begravningsentreprenören. Könsorganen måste hela tiden vara täckt med en tegelsten eller brädbit hela tiden.
 18. En förordning i Newcastle, Wyoming gör det olagligt för par att ha sex i affärers kylrum.
 19. Straffet för onani i Indonesien är halshuggning.
 20. På hotellen i Sioux Falls, South Dakota, får det rum som ett par tänker hyra enbart ha enkelsängar och dessa måste stå minst 60 centimeter från varandra. Det är också olagligt att ha sex på golvet mellan sängarna.
Upphovsman: Medical Insurance Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 29 juni 2012
Rolig bild, 11 mars 2013
Rolig bild, 5 april 2013
Rolig bild, 15 september 2010
Rolig bild, 25 mars 2015
Rolig bild, 4 januari 2011