Massa-fri mat

MassaKommande generation av mat efter den nu populära fett-fria är den massa-fria maten. Den här sortens mat kommer att vara extremt lätt men med starka, ätbara strukturer gjorda av frystorkad agarosa, världens lättaste fasta material. Materialet är färgat, smaksatt och strukturerat för att likna bröd, bakad potatis etc. En massa-fri hamburgare med bröd kommer endast att väga 1 gram. Använd inte senap eller ketchup på hamburgaren, eftersom vattnet som dessa produkter innehåller kommer att bryta ner strukturen på den frystorkade agarosan.

Restauranger

Direkt hjärnimplantat och virtual reality-teknik kommer att låta människor uppleva ätande djurs upplevelser. Till exempel kan du direkt uppleva vad en katt känner när den fångar och äter en mus. Restauranger kommer att specialisera sig på särskilda ät-upplevelser, till exempel kan de ha ett hektar med inplanterade kaniner och några falkar. Eller ett stort akvarium och några pirayor.

Snacks

I början på 2000-talet kommer det mest populära snackset att vara Nachofigurer, ätliga robotar från Tex-Mex. Dessa är baserade på en vetekornslegering, stekt i nollkalori, fettfri, vegetabiliskt matfett. Dessa är små, knapriga chips formade som pepparkaksgubbar som endast är 3 centimeter höga. När du öppnar påsen, kommer den plötsliga syre-exponeringen att aktivera deras neutrala kretskort och maskineri, vilket får dem att gå omkring i ett par minuter. Öppna påsen, och de promenerar sakta ut ur påsen, för att sedan fortsätta i slumpmässiga riktningar. Låter du dem gå som de vill skapar det en otrolig röra eftersom de går in i allt. Sen dör de, vilket orsakar problem om du har myror. Det är roligt att lägga figurerna i en stor burk med lock och se dem kräla över varandra i försöken att komma ut. Katter och hundar älskar nachofigurer!

Genetiskt framtagen mat

Snart kommer det att vara möjligt att överföra genetiskt material mellan helt olika djurarter. Drömmen om en ko som ger chokladmjölk närmar sig snabbt verkligheten. Hur kommer då denna välsignelse att användas? Förmodligen kommer vi att få se flera av de kombinationer vi har idag med bekväm mat för mikron, förutom att maten skulle vara uppväxt i ett färdigblandat tillstånd som är färdigt att äta. Istället för att köpa frusen mat, kan du köpa levande mat!

Det kommer att smaka mycket bättre än frusen mat eftersom det kommer att vara helt fräscht, djuret dör inte förrän ungefär 30 sekunder efter det att du har satt igång mikrovågsugnen.

Du behöver hellre aldrig mer oroa dig för att din ädelostspäckade kyckling ska läcka, eftersom den inte kommer att ha någon fog. En annan sak är att reklamjinglar kommer att kunna programmeras genetiskt till matens hjärnor. Lägg bara in maten i ugnen, och efter några sekunder kan du höra Kyckling på fredag det är vad jag vill ha, jag vill ha fredag idag!

Matlagningsprogram

Avancerad molekylkopieringsteknologi tillåter dig att lukta, smaka, och till och med få prov på hur maten lagas. De kan också användas så att personerna i publiken kan interagera med kocken genom att ge honom prov på deras egna recept.

Du kan njuta av samma måltid om och om igen, och detta bara genom att bara titta på samma videoband. TV:n och mikrovågsungnen sammanlöper till en enda enhet, ansvarig för både mat och underhållning.

Matskräck

Den enda sjukdomen som är helt omöjlig att behandla av avancerad medicinsk teknologi är hypokondri. De sjuka sinnen som diktar upp matskräck liksom hoax-virus behöver bli mer sofistikerad. Till exempel, kommer det att finnas rykten om mjukvarubomber inplanterade i matprogrammering. Dessa skulle sträcka sig från bara orsaka gaser i magen, till att göra någon svårt magsjuk, till att programmera alla ätbara djur att stiga upp samtidigt och ta kontroll över samhället.

Mat för återanvändning

Ett system som levererar aromer, bestående av strukturenhet och hastighetskontrollerad smakagent som släpper system. Det är som ett stort tuggummi, förutom att strukturen kommer att vara programmerbar (t.ex., tuggvänligt som mousse, delikat och bräckligt som kex, mört som kött). Smaken kommer också att vara programmerbar, genom att släppa flera olika smaker i unika kombinationer. I själva verket kommer smaken och strukturen att kunna ändras under tiden som du tuggar det, så ett komplett mål med många rätter kan avnjutas utan att ens ta bort föremålet från munnen.

Upphovsman: Okänd Översättare: Anna Pettersson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 8 mars 2008
Rolig bild, 23 augusti 2013
Rolig bild, 8 maj 2017
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 27 april 2008
En croc-sandal med bönor i.
Rolig bild, 21 augusti 2017
Rolig bild, 21 mars 2012