Debattledare: Välkomna till dagens panel. I dag ska vi prata om Irakkriget. Handlar kriget om Bush lilla penis eller handlar det helt enkelt om att vi viktiga debattledare helt enkelt inte själva får sitt i Vita huset? Med oss i soffan har vi Karin, 17 år och militantvegan lesbisk feminist. Karin du är också svensk mästarinna i intimpiercing?

Karin: Nej, det stämmer inte. Jag är inte vegan, jag är vegetarian. Det är en jättestor skillnad.

Debattledare: Vi har också med oss Martin af Cieg Hailersköld Uggla Fisförnäm. Martin, kan jag kalla er vid ert förnamn Martin?

Martin: Det går bra.

Debattledare: Martin, du var kompanibefäl i lumpen, vad kände du när bomberna förmodligen ska falla?

Martin: Det här kriget handlar inte om terror eller förtryck, som många tror. Det handlar om en global hotbild.

Debattledare: Karin, håller du med Martin?

Karin: Det är så jäkla typiskt för män att bara tänka med kuken. Det handlar inte om krig, det handlar om mäns sätt att hålla kvar kvinnor i förtryck.

Debattledare: Men Karin, kvinnorna i Irak är ju förtryckta.

Nu gör vi ett kort uppehåll, men vi är straxt tillbaka.

Speakerröst: efter pausen: Karin menar att det handlar om förtryck. Martin påstår att allt handlar om sex. Missa inte den spännande fortsättningen.

ICA säljer konserverad gröt i tre minuter.

Speakerröst: Karin menar att det handlar om sex. Martin påstår att allt handlar om en terrorchock. Missa inte den spännande fortsättningen.

Karin, vad känner du när jag säger fläskkotlett?

Karin: Det här handlar inte om förtryck, det handlar om makt. Har ni tänkt på att robotar ser ut som penisar? Vad tror ni det handlar om?

Debattledare: Våra gäster ikväll är är ett band som vunnit hundrafjorton grammisar. Jag säger välkomna på scen: Kent!

Kent: Tack som fan. Vi vill gärna göra ett inlägg i debatten så köp vår nya fredssingel nu. Fuck Bush. Knulla Amerika. Tack som fan, med dom orden blir vi inte bortglömda innan sommaren heller, tjacka vår singel, Lång tyst vår, nu!

Debattledare: Tack Kent, för ingenting, som vanligt.

Debattledare: Martin, Karin menar att det här kriget handlar om svart eller vitt.

Martin: Lilla gumman, det här handlar inte om design, det här handlar om politik.

Debattledare: Ja, debatten lär fortsätta att svalla här i studion och jag tror inte våra gäster kommer närmare varandra den här veckan. Missa oss inte i morgon. Då handlar det om sex och sprit. Sex och sprit, se nu fick jag säga s-ordet i direktsändning en gång till. Sex och sprit i TV, handlar det om underhållning eller handlar det om att lura barn att dricka sprit och ha sex? Missa oss inte då. Och medan jag fortfarande är i bild och ser mycket allvarlig ut i mörk kostym vill jag passa på att säga adjö med följande bokstäver; Det handlar om: Vita huset, Bush, allians, Washington och Laura Flyn Boyle.?. Tack, jag känner mig mycket viktigare nu än igår. På återseende.

ICA säljer konserverad gröt i tre minuter.

Inskickat av: Okänd Upphovsman: Rabulisten i Vasastan Översättare: Okänd