I kvällens skakande dokumentärreportage kommer vi att granska, smygfilma och peka ut. Som du säkert sett i våra uttjatade trailers kommer vi också att visa:
a) guppande kvinnobröst (obs, med tillhörande bröstvårtor!)
b) en suddig bild på en man som kan ha anknytning till något skumt.
c) en skakande djuplodande intervju med en kvinna som kommer att ge minst en väldigt detaljerad sexbeskrivning. Vi varnar känsliga tittare.

Anna bor i en byhåla i Sverige. Hon är en vanlig tjej, förutom att hon bor i en byhåla. Annas föräldrar dog ett år innan hon föddes. Hennes styvföräldrar tvingade henne att bli piga och hon hade problem i skolan. När Anna var fjorton började hon med droger, först snus sedan tyngre saker som gula blend. Hon är alltså som vilket problembarn som helst i vårt avlånga land. Men sedan hon gick med i Åhléns-SEKTEN har hennes liv gått utför.

Vi kommer efter pausen att ge er fortsättningen på denna skakande berättelse.

Inklipp från intervjun med Nadja, eh Anna:

- Jak skulle para tjöpa en sån p-h.

Häng med, eller sitt kvar. Eller missa inte. Hon kanske säger något snuskigare.

Klipp. Vi ser en svarthårig kvinna i ett rum som ska föreställa mörkt.

- Hur hamnade du i klorna på Åhléns Nadja, jag menar Anna?

- Jak skulle köpa klederna på Olens. Dam i kassa, mycket tjysik dam i kassa, fråga; Dy medlem? Jak sega njet. Hon sa, skriva på papperet. Ty få pengen sen.

Anna väntade och väntade. Tills en dag då det damp ner ett brev från Åhléns i brevinkastet.

Närbild på ett suddigt brevinkast där ett brev i slow motion landar på hallgolvet.

Bild på varuhuset Åhléns. Speakerröst:

Det här kan se ut som ett vanligt varuhus. Det som en gång i tiden startade som ett prima helsvenskt postorderföretag har i dag förfallit till ett sektträsk. Nu kan vi avslöja att vanliga hederliga svenska arbetare som du och jag kan vara med i sekten utan att ens veta om det.

Sedan några år tillbaka kan vem som helst bli medlem i Åhléns. Tusentals svenskar har helt oskyldigt och blåögt nappat på deras erbjudande. Den djävulskt listiga planen går ut på att du som kund i en stressad köpsituation erbjuds medlemskap. Erbjudandet påstås vara gratis, men du kan få betala med ditt blod. Vi ska snart få höra hur det gick för Nadja, Eh, Anna, som blev inlurad i sekten.

- Anna, du blev medlem i Åhléns hur gick det till?

- Jak skulle para tjöpa en sån p-h.

Annas röst hörs nu tillsammans med ett filmklipp som visar hur en stripteasedansös strippar av sina svarta underkläder.

- Och vi ska inte fråga Nadja Koval... Anna, varför du köpte så avslöjande underkläder, men det var alltså efter det som du fick ditt medlemskort i Åhléns?

- Da.

- Och nu känner du dig tvingad att fortsätta handla, kanske inte bara ekivoka underkläder, utan även andra varor från Åhléns?

- Da. Annars det inget bonus kommer.

- Tror du att du måste köpa knark?

- Vad det betyda?

- Narkotika, tjack, horse?

- Ah, nej, jag inte använda tack.

- Men det är inte omöjligt?

Nadja är alltså ett av många offer för Åhléns-sekten. Varje dag blir hundratals svenskar medlemmar. Och invandrare. Ja, våra efterforskningar visar att det faktiskt till och med finns transsexuella medlemmar.

Missa oss inte nästa vecka, då möter vi Leffe. Leffe är en grovt kriminell person med koppling till både Hells Angels och narkotika. Det hindrade inte Åhléns från att glatt ta emot honom som medlem.

Filmklipp från en porrfilm till en speakerröst. Nästa vecka möter ni också Sara. Sara har inte bara medverkat i pornografiska filmer. Hon har också handlat på Åhléns. Följ vårt skakande reportage filmat med dold kamera när Sara ska ansöka om medlemskap på Åhlens.

Skakande berättelser från verklighetens Sverige idag, häng med!

Inskickat av: Okänd Upphovsman: Rabulisten i Vasastan Översättare: Okänd