Våren är på väg, det säger många, men jag vete tusan. Tittar jag ut ser jag bara snö, snö och åter snö.

Jag tror det var Robert Broberg som skrev eller sjöng att hellre va' på is och ha det glatt, än att gå i lera och sörja, och det är visserligen kul att vara ute i snön, gå långpromenader och åka pulka och skidor, men det finns gränser. Tre månader med smällkall vinter och hur mycket snö som helst räcker gott och väl för mig.

För ett tag sedan anmälde jag mig till SuperSaverTravels nyhetsbrev (annonslänk) och när det kom härom dagen lockade det med resor till solen till överkomliga priser och jag var lockad att boka en veckas resa till solen direkt.

Men... det blir nog inte så ändå, så jag får stå ut med snön ett tag till. Å andra sidan är det väl genomsvenskt att om fyra månader, mitt i högsommaren klaga på värmen och önska sig lite snö...

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Adam Evertsson Översättare: Okänd