Jag önskar att det här inlägget, bloggningen, krönikan — kalla det vad ni vill — hade handlat om bakning, titeln till ära.

Dock måste jag haspla ur mig lite om baksidan med att ha en välbesökt hemsida. Merparten av arbetet är hur roligt som helst, jag har att göra med intelligenta och välsinnade människor som, precis som jag, lägger ner sin fritid på att översätta texter, leta upp roliga bilder och dela med sig av fyndigheter på den stora vida webben.

Men ibland kommer det det anonyma mejl som ställer till det för mig. Under alla år som jag pysslat med SkrattNet har jag fått ett helt gäng, en stoooor bunt med otrevliga mejl, men endast två gånger har jag fått hot-mejl. Ett för nästan 11-12 år sedan och ett nyligen.

Tack och lov går ju IP-adresser och spåra lite lättare nu för tiden så jag vet att det är någon i närheten av Bjuv som skickade det senaste mejlet, och det känns lite skönare att telia hjälper mig att spåra och tillrättavisa den personen. Lite ironiskt är det att personen verkar veta en del om lag och ordning, men väljer att strunta i att han eller hon skickar ett anonymt hot-mejl.

Jaja, som jag skrev blev det inte så roligt inlägg idag, var bara tvungen att skriva av mig lite. Fast jag måste ju lätta upp det lite så här kommer en riktigt dålig ordvits på slutet:

Vad får man om man korsar en örn och en katt?
Jo, en igelkott. Va? Hur då? Jo, örn är eagle på engelska och katt är cat — eaglecat — igelkott. Tack till Benni som kom på den stöniga vitsen.

Med det önskar jag er alla en riktigt god torsdag, och vi får hoppas att Vogonerna inte bestämmer sig för att utröna oss från universums karta idag — de skulle ju komma på en torsdag enligt kultboken Liftarens Guide till Galaxen.

Häpp!

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Adam Evertsson Översättare: Okänd