Igår fick jag veta att Götaälvbron i Göteborg är 910 meter lång. Idag fick jag veta att katten Gustaf skapades av Jim Davis 1978, det är över trettio år sedan!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av all den här informationen, eller jo, det vet jag eftersom jag har hemsidan Intresseklubben noterar också, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med informationen. Kan man bara gå fram till någon på gatan och berätta de här sakerna, eller riskerar man att bli nedslagen.

För att undvika något sådant kanske jag får ta och lägga lock på mig själv och i stället försöka komma ihåg dem och lägga in dem på Intresseklubben. Och helt enkelt välja mina tillfällen då jag får dela med mig av mina små ointressanta småbitar.

För att avsluta det här jiddret så vill jag också slå ett slag för en viktig sak. Jag vet inte om de här säljs i Sverige än, men det är något som man kanske inte tänker på så mycket längre... Förutom att filmen är rätt schysst gjord så är meddelandet viktigt.

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Adam Evertsson Översättare: Okänd