Ibland slår Google till ordentligt. Inte i form av att försöka ta över världen och köpa upp alla företag de kan komma över eller kartlägga allt vi gör, nä jag pratar om att ibland funkar inte deras marknadsföring riktigt som jag vill.

Men jag ska börja från början. För ett par dagar sedan såg jag den här reklamen på en hemsida av tveksam karaktär (tro inget, innehållet var faktiskt politiskt, vette tusan hur det hade gått till). Videon innehåller lite naket så om du är av amerikansk härkomst eller lite ung så bör du nog hålla för ögonen i den närmsta minuten — eller inte titta på reklamfilmen helt enkelt.

När jag sedan idag skulle kolla upp en sak på GB:s hemsida och av ren lathet googlade på förkortningen GB (i stället för att skriva in www.gb.se i adressfältet) så dök samma reklam upp som sponsrad sökreklam hos Google. Vet inte riktigt om jag tycker att glass är så erotiskt laddad att jag vill koppla ihop det med att rulla runt i gräset och nuppa tills ögonen faller ut...

Nåja, jag kollade in hemsidan och den var väl ok, fick reda på att jag hade haft sex med över 200 personer. Det är ett under att jag står upp idag, kan man säga. Fast jag kan hålla med om det de säger på slutet av flashapplikationen: Den som tar upp ämnet kondom alltid ses som en bra person man kan lita på.

Så med andra ord — använd kondom. Så vet du att du kan lita på Skrattnet och dess webfarbror som är en bra person man kan lita på!

: )

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Adam Evertsson Översättare: Okänd