Här kommer ett brev från en personalchef till sin käresta:

Kära fröken Julia.

Jag har glädjen att meddela att jag är kär i Er sedan den 14:e oktober (söndag). Med hänvisning till vårt möte den 13: oktober kl 1500 vill jag härmed presentera mig själv som potentiell pojkvän.

Vår kärlekshistoria bör ha en prövoperiod om tre månader som, beroende på kompatibilitet, kan övergå till tills vidare. Vid prövoperiodens slut kommer givetvis fortlöpande värdering av prestation och arbetsträning att ske, vilket kan leda till befordran från käresta till äkta hälft. Uppkomna kostnader för underhållning och kaffe kommer inledningsvis att delas lika mellan oss.

Baserat på Er prestation kan jag i ett senare skede tänka mig att ta en större del av kostnaderna. Ehuru detta är jag vidsynt nog för att bli omhändertagen på ditt kostnadskonto.

Jag ber Er vänligen att svara inom 30 dagar från det att Ni fått detta brev. Om så ej sker kommer detta erbjudande att upphöra per automatik och utan att meddelas på annat sätt och jag kommer då att ta annan sökande i beaktande. Jag blir glad om Ni även vidarebefordrar detta brev till Er syster om Ni ej önskar att anta detta erbjudande.

Tack på förhand!

Högtidligen,
Romeo

Upphovsman: Okänd Översättare: Claes Friberg Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig text, 11 juni 2008
Bild från Oulu i Finland
Rolig text, 16 september 2007
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 15 februari 2010
En man och en kvinna
Rolig text, postad för länge sedan
En massa postit-lappar
Rolig text, postad för länge sedan
En tjej på supporten, sittandes framför en dataskärm
Rolig text, 27 februari 2013