Polisen vill varna alla män som besöker klubbar och som gärna går på fest samt aningslöst besöker stampuben, att vara uppmärksamma och försiktiga när de blir bjudna på något att dricka av en kvinna. Vilken kvinna som helst, känd som okänd.

En våldtäktsdrog, allmänt kallad ”ÖL” används av många kvinnor för att träffa aningslösa män. Drogen tillhandahålles generellt i flytande form och finns tillgänglig i princip överallt. Den förekommer i flaskor, burkar, fat och i stora s.k. ”kaggar”.

”ÖL” används av rovgiriga kvinnor på fester och barer för att övertala manliga offer att följa med hem och begå/ha sex.

Vanligtvis behöver kvinnan bara övertala mannen att intaga ett antal ”ÖL” och sedan, helt enkelt, bara fråga om han vill följa med hem på vild hämningslös sex.

Männen görs hjälplösa mot dessa närmanden. Efter att ha intagit ett antal ”ÖL” så blir mannen så fylld av lust att han avlider om han inte får utföra sexuella handlingar med motbjudande kvinnor, som han normalt sett inte skulle bli attraherad av.

Efter att ha druckit ”ÖL” vaknar ofta mannen med dimmiga minnen av att något har utspelat sig natten innan, en vag känsla av att något, som inte var så bra, hände. Vid andra tillfällen har dessa olyckliga män blivit bedragna på hela sitt livs besparingar i det så bekanta bedrägeriet, kallat ”ett förhållande”.

Det har även rapporterats om extrema fall där kvinnan så finurligt har lyckats snärja den aningslösa mannen in i ett livslångt straff och slaveri. Detta kallas för ”äktenskap”.

Det tycks som om att män är mer känsliga för denna typ av bedrägeri sedan kvinnan har tillhandahållit ”ÖL” samt erbjudit mannen sexuellt umgänge.

Sprid denna varning till alla män du känner!!

Nåväl, om du nu skulle falla offer för detta lömska ”ÖL” och för de rovgiriga kvinnor som tillhandahåller det, så finns det stödgrupper med mötesplatser i varje större stad. Där kan du, i en rak och öppenhjärtlig anda diskutera alla detaljer i din chockerande drabbning med män i din egen situation.

För information om närmaste stödgrupp, slå bara upp ”Golfkurser” i gula sidorna.

Upphovsman: Okänd Översättare: Lars Wilkander Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En souvenir i form av ett norskt vikingaskepp
Rolig text, 4 december 2008
En man som är ledsen
Rolig text, 8 maj 2010
Rolig bild, 7 juni 2014
Roligt videoklipp, 6 december 2012