Ett gäng 40-åriga väninnor diskuterade var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att kyparna som arbetade där hade så strama byxor och snygga stjärtar.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämdede att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de hade så god mat och goda viner.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de kunde äta i lugn och ro, och restaurangen
hade en fantastisk utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att restaurangen var rullstolsvänlig
och hade hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de aldrig hade varit där förut.
Skål för att de i alla fall kom ihåg att de var väninnor!

Inskickat av: Sofi J E Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd

Liknande poster

Närbild på en rockstjärna
Rolig text, 15 september 2010
Tre jägare med fångst och hundar i naturen
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 14 november 2009
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 8 februari 2008
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 29 december 2008
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan