Ett gäng 40-åriga väninnor diskuterade var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att kyparna som arbetade där hade så strama byxor och snygga stjärtar.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämdede att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de hade så god mat och goda viner.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de kunde äta i lugn och ro, och restaurangen
hade en fantastisk utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att restaurangen var rullstolsvänlig
och hade hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de aldrig hade varit där förut.
Skål för att de i alla fall kom ihåg att de var väninnor!

Inskickat av: Sofi J E Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd

Liknande poster

Två barn som går på en väg
Rolig text, postad för länge sedan
En gubbe som lite ser full i fan ut
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 31 oktober 2006
Ett brudpar som kommer ner för kyrkotrappan
Rolig text, postad för länge sedan
Två äldre damer som tvättar kläder i en bäck i Kambodja
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 31 oktober 2012