Ett gäng 40-åriga väninnor diskuterade var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att kyparna som arbetade där hade så strama byxor och snygga stjärtar.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämdede att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de hade så god mat och goda viner.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de kunde äta i lugn och ro, och restaurangen
hade en fantastisk utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen därför att restaurangen var rullstolsvänlig
och hade hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas för att äta lunch. Slutligen bestämde de att de skulle mötas på Ocean View-restaurangen eftersom de aldrig hade varit där förut.
Skål för att de i alla fall kom ihåg att de var väninnor!

Inskickat av: Sofi J E Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd

Liknande poster

En karta över staden Limerick
Rolig text, 10 november 2008
Närbild på en rockstjärna
Rolig text, 1 november 2010
En karta över staden Limerick
Rolig text, 3 december 2007
En arg tjej med eldsflammor i bakgrunden.
Rolig text, 10 februari 2017
Rolig text, 19 februari 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 16 april 2008