I sin första intervju sedan förlovningen med Prins William, berättade den förmodade framtida Drottningen, Kate Middleton, idag att hon ser fram emot att bli en fullflärdad medlem av den brittiska kungafamiljen genom att förlora förståndet.

Jag vet vad folket förväntar sig av en kunglighet”, sa tjugoåttaåringen Kate till BBC News. ”Jag är lycklig och mentalt stabil just nu, men jag planerar att bli dysfunktionell och psykotisk och kanske gå så långt som till att ligga med Högvakten innan bröllopet nästa sommar.”

”Hon kommer att vara en av oss”, tillade William.

Den blivande Prinsessan av Wales sa att hon var tacksam att stödet från familjen finns så nära till hands. ”Jag har min nye svåger Harry, som klär sig som en nazist”, sa hon. ”Jag har min svärfar, Charles, som samlar toalettsitsar och vill vara en tampong. Och Prins Philip och Prinsessan Michael har undervisat mig i att fälla slumpmässiga rasistiska kommentarer och sedan skratta ondsint åt det.”

Trots att tillkännagivandet kom den här veckan, så förlovade sig de två under en semester i oktober. Sittande sida vid sida såg Kate och William tillbaka på ögonblicket med ömhet.

”Det var ganska romantiskt”, säger hon. “Vi var i Afrika, och han halade upp en gigantisk ring och sa; ‘Kate, gift dig med mig så ska jag göra dig till den galnaste kvinnan i världen.’”

”Hon svarade inte med en gång”, insköt William, ”och jag minns att jag tänkte; ’Herregud, kommer hon att göra det? Säger hon ja? Säger hon nej? Kör hon upp ringen i näsborren och pruttar ‘Jerusalem’ med armhålorna i en timme?”

Som tur var, berättade William, så körde Kate upp ringen i näsborren och pruttade ’Jerusalem’ med armhålorna i en timme.

”Det var magiskt. Jag ringde farmor (Drottning Elizabeth) med en gång för att berätta, men hon tog ett bubbelbad med hundarna.”

Kates svar i Afrika var spontant, men hon erkände att hon hade sett den dagen komma. ”Självklart hade jag redan förberett mig på att förena mig med familjen, lära mig kränkande ord för pakistanier, ringa erotiska mobilsamtal till trädgårdsmästarna, och få mina tofflor att bråka med varandra. Den sista kom jag på själv.”

Trots att hon blir en del av House of Windsor, sa Kate att det är viktigt att hon ”blir sin egen knäppgök”, med förklaringen: ”Jag vill ta tid på mig, kanske studera vad mina nya förfäder har sysslat med. Jag menar, Henrik VIII högg huvudet av sina fruar. Den första Elizabeth låg uppenbarligen med en häst…”

“Aldrig bevisat”, avbröt William.
“Ja, men titta på (Charles fru) Camilla. Din familj attraheras helt klart av dem.”

Oavsett vilket väg till vansinne hon väljer, så har palatsets observatörer sagt att Kate kommer måste brottas med elefanten i det madrasserade rummet: Prinsessan Diana. Kommer Kate, med andra ord, att vara en reinkarnation av ”Folkets Psykotiska Prinsessa”?

“Jag tror inte att någon försöker få Kate att axla Dianas tvångströja”, sa Jonathan Risley, journalist på Daily Mail. ”Diana var bulimiker och självmordsbenägen och hade Charles. Vad Kate anbelangar är det för tidigt. Jag tror inte att hon vet vad för sorts galning hon kommer att förvandlas till, men viktigast av allt, så tror jag inte att vi inom massmedia vet vad för sorts galning vi kommer att göra henne till.

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: SatireWire Översättare: Sara Risberg

Liknande poster

En tjej som får vatten kastat i ansiktet
Rolig text, 29 november 2007
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 22 oktober 2012
Rolig bild, 2 april 2013