Nu introducerar vi Bio-optiskt Organiserad Kunskap — BOK.

BOK är ett revolutionerande teknologiskt genombrott: inga sladdar, inga elkretsar, inga batterier, inget som ska kopplas eller knappar att slå på. Den är så enkel att använda att till och med ett barn kan göra det. Kompakt och mobil, så att den kan användas överallt — även sittandes i en fåtölj framför en öppen brasa — och så kraftfull att den kan innehålla lika mycket information som en CD-ROM-skiva.

Så här fungerar den:

BOK är uppbyggd av sekvensiellt numrerade sidor av papper (återvinningsbara), där varje sida har en kapacitet på tusentals bits av information. Pappren sitter ihop med hjälp av en specialbyggd enhet som kallas bindning som ser till att sidorna ligger i korrekt sekvens.

Tack vare Anti-transparent Pappers Teknologi (APT) kan tillverkaren använda båda sidor av pappret, och därigenom fördubbla informations-densiteten och halvera kostnaden. Experterna debatterar om huruvida man kan öka informationsdensiteten ytterligare, för tillfället har detta lösts i BOK genom att helt enkelt använda fler sidor. Varje sida scannas optiskt, vilket gör att informationen registreras direkt i hjärnan. Ett enkelt drag med fingret för dig direkt till nästa sida.

BOK kan användas när som helst genom att helt enkelt öppna den.

BOK kraschar aldrig och behöver aldrig startas om, fast som med alla saker kan den skadas om kaffe spills på den, och den kan bli obrukbar om den tappas för många gånger på ett hårt underlag.

Bläddringsfunktionen gör att du på ett ögonblick kan hoppa till vilken sida som helst, framåt eller bakåt. BOK har även en indexfunktion som visar exakt position för eftersökt information.

BOK-märke är ett extra tillbehör som gör att du kan öppna BOK på exakt samma ställe som du lämnade den förra gången — trots att BOK har varit stängd.

BOK-märke är anpassat efter den allmänna standarden och kan således användas i valfri BOK av olika tillverkare. Dessutom kan flera BOK-märke användas i samma BOK om användaren vill spara flera vyer på en gång. Antalet begränsas endast av antalet sidor i BOK. Man kan också göra personliga noteringar intill texten i BOK med hjälp av ett programmerings-tillbehör, Portabel Enhands Nytto Noterings Accessoar (PENNA). Portabel, hållbar och prisvärd är egenskaper som gör BOK till ledstjärna för de nya kraven på underhållning.

BOK's dragningskraft är så stor att tusentals innehållskreatörer helt har övergått till plattformen, och investerare flockas för att få vara med. Håll utkik efter en flod av nya titlar inom kort.

Upphovsman: Okänd Översättare: Patrik Brandheim Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 2 januari 2017
Rolig bild, 15 december 2012
Rolig bild, 29 juni 2013
Barack Obama talar inför en stor publik
Rolig text, 19 december 2009
Ett foto på en gammal radio från 1950-talet
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 18 september 2012