Kairo – I syfte att hjälpa arabvärlden ta friheten ”till nästa nivå”, flög skådespelaren Charlie Sheen till Mellanöstern idag med 650 ton kokain och 4,000 horor.

”Ta mig till era porrstjärnor!” hojtade Sheen när han anlände till Kairo International Airport och började kasta små tequilaflaskor och patronhylsor fyllda med lustgas till förbryllade egyptier. ”Ni är fria! Ni är fria allihop! Nu klär vi av oss!”

Sheen, som för tillfället tar en paus från inspelningen av programmet Two and a Half Men på grund av upprepade drog- och alkoholincidenter, sa att han inspirerades till att dela sin ”expertis i självuttryck” efter att ha sett protesterna i Egypten och Tunisien sprida sig till Jemen, Bahrain, Libyen och Iran.

”Vad jag insåg var att araberna önskar sig det jag har”, sa Sheen samtidigt som han kastade i sig ett flammande glass whisky och några ecstasytabletter. ”Jag är fri till att göra det jag vill göra, och de vill vara fria till att göra vad de vill göra.”

“Faktiskt, så är jag inte säker på att det är just det här som vi vill vara fria till att göra”, sa tjugosexårige Asaam Najeri, en lokal taxichaufför dragen till platsen av Sheens plötsliga uppdykande.

”Struntprat”, svarade Sheen. ”Alla vill det här. Man måste bara veta när man ska säga till.”

”Och när är det?” frågade Najeri.

”Ingen aning”, svarade Sheen. ”Men vi hämtar två strippor och en dunk med vodka och tar reda på det!”

Sheens ankomst överraskade hans värdar, som försökte lägga band på hans entusiasm, i synnerhet efter det att hans följeslagare byggt en enorm pyramid av kokainpaket vid Gizafälten.

”Jag tackar för ert intresse, men vi har annorlunda behov här”, sa den egyptiske oppositionsledaren Mohammed ElBaradei, som träffade skådespelaren. ”Jag är rädd att de inte omfattar prostituerade och snögubbar.”

”Snöbollar”, rättade Sheen.

“Som ni vill”, fortsatte ElBaradei. “Men kanske ni borde flyga hem nu. Jag misstänker att ni inte ens kommer att behöva ett flygplan.”

Hollywoodtuffingen vägrade dock att bli avfärdad. ”När man har frihet, måste man ta tillvara på den”, sa Sheen. ”Man måste vara villig att kämpa för den, dö för den, eller, som i mitt fall, genomlida allvarliga magkramper och näsblödningar för den.”

Efter att ha gett ett improviserat tal på Tahrirtorget i Kairo, där han uppmanade egyptierna att ”lyfta haschpipan och andas in frihetens drake”, gick Sheen ombord på ett privatplan till Libyen, där många protesterande har blivit misshandlade och fängslade.

”Jag kan verkligen relatera för jag har varit med om samma sak”, sa han och tog en martini från en flygvärdinna klädd som Lady Gaga. ”Jag blev fängslad för min tro. Tror jag. Eller inlagd på sjukhus. Kanske jag blev inlagd på sjukhus. Jag är inte på sjukhus nu, eller hur? Jag har inte sovit sen i januari.”

När han flög över västra Egypten, där han bad om – och nekades – tillåtelse att snorta upp Saharaöknen, utnämnde Sheen sig själv till världens främste auktoritet på ämnet fri vilja och svor att lära världens alla 360 miljoner araber att vidga sina vyer. Till att börja med, planerar han att arbeta tillsammans med nordafrikanska filmproducenter för att filma tre högkvalitativa porrfilmer: ”Kung Tutankhamuns Sexhåla”, ”Wam Bam Afghanistan” och ”Arabernas Skinkor”.

Upphovsman: SatireWire Översättare: Sara Risberg Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 15 februari 2010
Två glada barn som tittar upp bakom en häck
Rolig text, postad för länge sedan
En älg i motljus med norrsken i bakgrunden
Rolig text, 18 december 2015
En skäggig lastbilschaufför
Rolig text, 2 maj 2012
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 11 oktober 2010
Olympiska flaggan med sina fem ringar
Rolig text, postad för länge sedan