1. Försäljaren: (Presenterar sej)
  Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
  *Klick*
  Om de ringer upp igen, bara upprepa...
 2. Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.
 3. Om dom börjar med att säga Hur mår du idag? svara, Varför vill du veta det? Eller så kan du säga Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis.... När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.
 4. Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.
 5. Denna fungerar bäst om du är kille:
  Telefonförsäljare: Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg....
  Du: Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
  Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?
 6. Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det? Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra
 7. Säg Nej upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.
 8. Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: Jag har inga vänner, vill du bli min?
 9. Om dom tvättar mattor: Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?
 10. Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som Jaha, Verkligen, Spännande!. Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.
 11. Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
  Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
  Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
  Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
  Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!
 12. Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik Ahhhh.... Hjälp! Lägg sedan på.
 13. Säg till telefonförsäljaren: Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid. När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det.
 14. Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?
Upphovsman: Okänd Översättare: Aron Knaller Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Tre präster, sedda bakifrån
Rolig text, postad för länge sedan
En gäng människor i ett möte
Rolig text, 1 december 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
En båt på havet
Rolig text, 14 januari 2009
En kille och en tjej som går på gatan medan de håller händer.
Rolig text, 27 november 2007