1. Skottsäkra västar är inte det.
 2. Ju större de är, desto hårdare faller de. De slår, sparkar och stryper hårdare med.
 3. Den hastighet som du svarar på ett slagsmålsanrop är omvänt proportionellt till hur länge du varit polis.
 4. Tårgas fungerar på poliser med, och oavsett vilket håll vinden blåser, kommer gasen alltid att blåsa tillbaka i ditt ansikte.
 5. Biljakter i höga hastigheter kommer alltid att börja i ett område med lätt trafik för att sluta i ett område med tät trafik.
 6. Om du känner någon som torterar djur och väter sin säng är chanserna stora att denne person antingen är en massmördare eller jobbar för interna affärer hos SÄPO.
 7. Om du sätter tillbaka en pistol i axelhölstret med fingret på avtryckaren kommer du att halta en längre tid.
 8. Om du har säkrat alla rum och inte mött något motstånd, har du och din grupp antagligen sparkat in dörren på fel hus.
 9. Om en polis svingar sin batong under ett slagsmål är chansen större att han träffar sin kollegor än att han träffar skurkarna.
 10. Familjegräl flyttar sig alltid från en plats där få vapen existerar (vardagsrummet) till ställen med ett stort urval av vapen (köket).
 11. Om du just slagit ner en handfängslad skurk för att denne spottade på dig, kommer du att se dig själv på Kalla Fakta.
 12. Kulor fungerar på veteranpoliser med. De fungerar också på kroppsbyggare, kampsportsexperter, SÄPOkillar, prickskyttar och andra som anser sig vara odödliga.
 13. Då en civilperson ser det blåa ljuset komma närmre i hög hastighet kommer han alltid att välja den fil som polisen behöver.
 14. Även om du kör din polisbil till den geometriska mitten av Gobiöknen, kommer det inom fem minuter stanna en idiot till civilperson och fråga om vägen till närmaste McDonalds.
 15. Du kan aldrig köra sakta nog för att göra de personer som inte behöver en polis glada, och du kan aldrig köra snabbt nog för att göra de personer som behöver en polis glada.
 16. En misstänkt med ett gevär är en bättre skytt än en polis med pistol.
 17. Det kommer alltid att vara fler skurkar än det är poliser, och ju längre bort din förstärkning är, ju fler är skurkarna.
 18. Ju längre du varit polis, desto kortare blir din ficklampa såväl som din stubin.
 19. Vad du än tänkt göra så kommer det säkert att leda till döden, så gör det inte.
 20. Du bör aldrig genomföra en hagelgevärshusrannsakan i en mörk lagerlokal med en kille vars smeknamn är Bombar'n.
 21. Ju bättre du gör ditt jobb, desto större är chansen att du blir skjuten, skadad, klagad på, stämd, utredd, eller åtalad på din lediga dag.
 22. Drake var en patrullerande polis.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Roligt videoklipp, 1 mars 2016
Roligt videoklipp, 26 december 2017
Rolig bild, 14 augusti 2012
En utklädd herre på karneval
Rolig text, postad för länge sedan
Roligt videoklipp, 30 november 2017