Ett nytt virus som kallas arbete är i omlopp. Om du mottar någon form av arbete, antingen via e-post, Internet eller helt enkelt överlämnat från en arbetskamrat — öPPNA DET INTE!

Detta har cirkulerat på vår arbetsplats i månader och de som har frestats att öppna arbete eller ens tittat på arbete, har märkt att deras sociala umgänge raderats och att deras hjärna slutat att fungera.

Om du träffar på arbete via e-post, då ska du för att utplåna viruset, skicka ett e-postmeddelande till din chef med innehållet Jag har fått nog av din skit, jag har gått till baren. Arbete kommer nu att automatiskt glömmas bort av din hjärna.

Om du får arbete i pappersform, släng det helt enkelt i papperskorgen. Ta på dig din jacka och gå till närmaste bar med ett par vänner och beställ tre öl (eller whiskey). När du har gjort det här 14 gånger, kommer du att märka att arbete inte längre har någon betydelse för dig och att Scooby Doo var den bästa tecknade serien någonsin.

Skicka detta meddelande till alla i din adressbok. Om det inte finns någon i din adressbok, är jag rädd att arbete redan har tagit över ditt liv.

Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Insidan av ett företagscenter
Rolig text, 13 september 2010
Rolig text, 14 april 2008
Rolig text, 11 augusti 2009
Rolig text, 21 oktober 2008
Två bilar som krockat
Rolig text, postad för länge sedan
En teleportering av en kvinna
Rolig text, 12 februari 2010