Polisen från Roswell i USAs delstat New Mexiko letar efter en man som har rånat en spritbutik med en påse över sitt huvud. Trots förklädnaden har polisen ett bra signalement, eftersom mannen bar en påse som var av genomskinlig plast.


Timothy White skämtade när han tog på sig en skidmask vid drive-through luckan vid en bank i Harrisburg. Han pekade med en kam på kassören och krävde pengar. Kassören visste att White skojade, men en förbipasserande förare såg händelsen och ringde polisen. White är nu anklagad för förargelseväckande beteende.


Ett par rånare infångades då de varit dåliga med att täcka sina spår. Polisen uppger att två män i tjugoårsåldern gick in i en 7-11 butik, iförda skidmasker och beväpnade med kniv och hagelgevär. Bytet blev kontanter och cigaretter, men polisens utredare löste brottet kvickt genom att helt enkelt följa fotspåren i den nyfallna snön, och efter sju kvarter så kunde rånarna lokaliseras och arresteras.


Här är ett tips för alla blivande bankrånare: Om du har det, stila inte med det!
Polisen i Florida berättar om rånaren som kom in på puben och la upp 10.000 i kontanter på bardisken. Enligt bartendern bad rånaren, Steven Raines, om en vodka och ett fat med citron och socker. Efter det började han räkna alla pengar. Bartendern Chip Welfeld blev misstänksam och ringde polisen. Det visade sig att Raines rånade två banker innan han stannade till för förfriskningar.


David Neel blev expresslevererad tillbaka till sin cell då en vakt ertappat honom då han försökte rymma i ett postpaket. Neel hittades alldeles utanför anstalten i en stor låda med en adresslapp på. Han väntade tydligen på att bli fraktad en bit bort från anstalten innan han skulle komma ut från sitt gömställe och ut i friheten.


Polisen i Lansing, Michigan, satte dit en riktigt matfrisk tjuv. Då polisen gjorde en husundersökning hos en utav McDonalds arbetare hittade de kakor, Happy Meal och andra saker från McDonalds värt runt hundratjugo tusen kronor. Polisen meddelade att det enda killen inte hade var de gyllene M:n. Vidare meddelade de att tjuven nu är på väg till McFängelse.


Polisen från Maryland i USA jagade en utav sina egna för en tid sedan. En utav sina egna bilar, vill säga. De berättar att en patrullerande polis lämnade nycklarna i bilen då han gick in på en stormarknad. När han kom ut igen var det bara ett par svarta spår kvar efter bilen. Polisen berättar vidare att vad som sedan följde var en jakt genom två stater, där biltjuvarna Scott Craig och Daniel Connell, båda drickandes öl, hade satt på såväl siren som blåljus. När de till sist arresterades alldeles utanför Gettysburg i Pennsylvania, där de stannade för att köpa mer öl, visade det sist att de belamrat baksätet med tomma ölflaskor — samt videofilmen Jagad.


Bomdpatrullen ryckte ut då en kvinna hittat en misstänksam låda under sin skåpbil. Då polisen spärrat av området och evakuerat alla närliggande hem, undersökte de lådan och upptäckte då att lådan var full med munkar. Polisen är dock inte bestört över detta högkalorilarm utan säger att det är bättre att ta det säkra före det osäkra. De vet heller inte om det var ett misstag att lådan hamnade där eller helt enkelt om det var ett pojkstreck. Det kommer dock att bli svårt att anklaga någon för dådet, eftersom någon åt upp bevisen.


Det där är ingen buske, det är en polis! Floridapolisen Earl Feugill använde de kunskaper han lärde sig i marinen och kamoflerade sig som en buske för att fånga några tjuvar. Ett flertal restauranger hade blivit rånade de senaste dagarna, så Earl lekte Rambo i nittio minuter alldeles utanför ett drive-in fönster. När han såg fyra beväpnade killar rusa upp till fönstret reste han sig och arresterade dem på stället. Earl sa att killarna blev ganska överraskade när de fick se en buske med bricka.


Brottslingar brukar vanligtvis bryta sig ut ur fängelset, men myndigheterna i Miami tvingades anmäla ett inbrott i ett utav deras fängelser. Tjuvarna kom undan med datorer, videoapparater och utredarnas akter. Myndigheterna säger att de är inte säkra när inbrottet skedde, men att det var ganska nyligen. Låsen har nu bytts ut, en tjuvlarm har installerats och fängelset har hyrt privata vakter som ska hålla brottslingarna borta från fängelset.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En man och en kvinna som hänglar på en filt på golvet
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 30 december 1999
Rolig bild, 6 augusti 2012
Ett viktlyftande man med plågat uttryck i ansiktet
Rolig text, 15 juni 2017
Rolig bild, 18 januari 2011
Närbild av en doktors bröstfika med stetoskop och pennor
Rolig text, postad för länge sedan