Bonden visste om det. Drängen hade under en längre tid varit på hans fru. Nu hade han fått nog. Han släpade in drängen i lada, drog ner byxorna på honom och satte fast snoppen hans i ett skruvstäd. Därefter började han slipa en stor förskärare. Drängen skrek hjärtskärande:
-Oh herregud, du tänker väl inte skära av den!
-Nej, nej, nej, sa bonden lugnande, jag tänker sätta eld på ladan, så får du skära själv om du vill...


De var alldeles ensamma i rummet, hon vara bara sjutton och han minst femtio. Hon visste att hon inte kunde komma undan. Han böjde sig fram över henne. Hon sa med darr på rösten:
-Kommer det att göra ont?
-Men snälla du, försök att koppla av, du vet ju att det måste ske.
Hon stönade till — men då hade tandläkaren redan dragit ut den gamla tanden!


Tjejerna i baren hade fått nya arbetskläder. En kort snygg vit jacka med guldslag och sitt namn broderat på vänster bröstsida. En av kvarsittarna i barnen kunde inte låta bli att göra sig vitsig när han beställde sin sista grogg:
-Ååååå va ska den andra heta då???


-Erik, vår barnflicka väntar barn.
-Prat Tilda, inte ens den skickligaste gynekolog kan avgöra det efter bara en vecka.


-Människans normala kroppstemperatur är 37 grader, men de små pippina som flyger omkring med fjädrar och dun, deras kroppstemperatur stiger ända upp till 40 grader, berättar fröken. Hon tittar sedan upp från boken och får se att Bosse inte alls hör på och säger till honom att upprepa vad hon nyss läst.
-Människans normala kroppstemperatur är 37 grader, men när de pippar så fjädrar och dun ryker så stiger temperaturen till 40 grader, sa Bosse!


Den unga flickan hade varit i Paris på semester och blev under denna vistelse gravid och föräldrarna undrade vem fadern var.
-Den mest kände i landet, svarade flickan.
-Presidenten? sa föräldrarna förvånat.
-Bättre upp! Det är den okände soldaten.


En kille hade fått besvär med kärleksapparaten. Och han klev in på S:t Görans en dag och satte sig att vänta på polikliniken. Till slut var det hans tur. Doktorn bad honom klä av sig, och när killen var naken såg doktorn att han var mycket klent begåvad. Det var knappt fråga om mer än nån centimeter. Men eftersom han inte ville såra killen, så gjorde han inga kommentarer. Av en händelse kom en sjuksyster in i rummet och när hon får se den lilla grejen kunde hon inte låta bli att skratta. Och eftersom hon fattade att det var ytterst olämpligt att skratta, så blev hon förstår hysterisk och skrattade ännu mer. Men då blev killen arg och sa med barsk röst:
- Det är väl ingenting att skratta åt, så här svullen har den varit i flera dar nu!

Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 13 augusti 2010
En kvinna som håller en kondom i sin hand
Rolig text, postad för länge sedan
Roligt videoklipp, 26 juli 2012
Rolig bild, 27 september 2008
Rolig bild, 29 maj 2009
Rolig bild, 24 juli 2010