Fråga: Vad ska jag göra om jag får ett telefonsamtal från Mars?
Svar: Prata långsamt och tänk på att artikulera alla ord noggrant. Begränsa din vokabulär till enkla ord. Försök att komma fram till om du pratar med en ledare eller en vanlig invånare.

Följdfråga: Vad ska jag göra om han inte pratar svenska?
Svar: Lägg på. Det är inte lönt att försöka lära sig marsianska över telefonen. Om din marsian verkligen hade något viktigt att säga till dig, skulle han nog lärt sig svenska innan han hade ringt.

Fråga: Vad ska jag göra om jag får ett telefonsamtal från Jupiter?
Svar: Förklara för din uppringare, vänligt men bestämt, att eftersom han är från Jupiter är han inte en livsform som vi känner till. Försök att avsluta konversationen så fort som möjligt. Du kommer inte att tjäna något på den.

Fråga: Vad ska jag göra om en rymdkryssare, försedd med warpmotor och allt, landar på min bakgård?
Svar: Först och främst: Spring inte efter din kamera, du kommer ändå inte att ha någon film (se Murphys lagar). Var hövlig. Kom ihåg, att om de har en warpmotor kan de säkert, om de tycker att du är uppstudsig, upplösa dig i molekyler med sina sofistikerade vapen. Ge dem vägbeskrivning till Stockholm och riksdagshuset eftersom det antagligen var där de skulle ha landat. En bra vägkarta kan vara bra att ha i närheten.

Fråga: Vad ska jag göra om jag vaknar en morgon och upptäcker att min garderob innehåller ett parallellt universum?
Svar: Gå inte in. Du kommer med största säkerhet inte ha en chans att komma tillbaka, och parallella universum brukar inte vara några kul ställen. Var cool och gå och lägg dig igen. Kolla din garderob morgonen därpå. Om den fortfarande innehåller ett parallellt universum är det en bra idé att spika igen dörren, helst med några extra brädor.

Fråga: Vad ska jag göra om verkligheten försvinner?
Svar: Hoppas att detta inte händer dig... Det är inte mycket du kan göra. Det kan vara ganska otrevligt.

Fråga: Vad ska jag göra om jag möter en äldre version av mig själv, som uppfunnit en tidsmaskin och har åkt hit från framtiden för att möta mig själv?
Svar: Följ reglerna om något sådant händer. Fråga om aktiemarknaden och håva in kosingen. Glöm inte att uppfinna en tidsmaskin och besök ditt yngre jag innan du dör. Om du inte gör detta kommer du att skapa en paradox.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En arg man som pekar med pekfingret mot kameran
Rolig text, postad för länge sedan
En älg i motljus med norrsken i bakgrunden
Rolig text, 18 december 2015
En docka av figuren Spock från Star Trek
Rolig text, 27 april 2009
Bild från Oulu i Finland
Rolig text, 16 september 2007
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 31 oktober 2006
Barack Obama talar inför en stor publik
Rolig text, 19 december 2009