Obs! Denna text bör läsas varje år julaftonsmorgon för bästa resultat. Går även att kombineras i samband med födelsedag.

A. Reaktion Pokeransikte (Se särskild manual, ej bifogad.)
a). Vid skeendet att man fått en julklapp bör man genom en masserande rörelse och lätt skakning av paketet kunna bekräfta dess mjukhetsskala. Om det är ett mjukt paket, är det inget måste med försiktig avskalning av inslagspappret. Dock rekommenderas det att man sparar etiketten/vykort vilka kan avslöja namnet/namnen på boven/bovarna till nästa år.

b). Ta ett djupt andetag och titta en kort stund på objektet och höj blicken. Försök att hitta din lyckliga plats (Manual ej bifogad) och le.

B. Inspektering av objekt
a). Förberedelse
Med försiktiga händer (ej bifogade) plocka upp objektet långsamt och lägg ner det bredvid dig. Ta presentpappret och vik det tre gånger på mitten och lägg detta vid dina fötter. (Går att återanvända, om inte redan sönderrivet.)

b). Ta upp objektet försiktigt och veckla ut. Försök fastställa vad det är och gör ett Aha ljud med positiv ton. (Se särskild manual, ej bifogad.)

c). Dra objektet till dig för en närmare titt (s.k. zoom in). Dra objektet ifrån dig (s.k. zoom out). Detta efter eget behag.

d). Vid klädesplagg kan man ta på sig detta och prova dess bekvämlighet. (Rekommenderas ej ibland allmänhet.)

C. Tankekraft
a). Förberedelse
Vik ihop det mjuka objektet igen. (Obs! Gosedjur skall ej vikas, enbart platt material skall vikas) och lägg objektet åt sidan.

b). Tänk detta Vad ska jag göra med detta objekt jag inte vill ha? (Rekommenderas att tänka enbart en gång per dag för att minska risken att skada sig. Det finns också rekommendationer om att inte grimasera under tänkandets gång)

Obs! Lösningen på detta problem är ej bifogat, se separat manual

Denna manual är skapad för att underlätta ditt arbete. Det ges inga garantier för att få en förnuftig effekt. Manualen kan inte användas som en kupong på fiskgratäng på Ica. Det är en total självrisk med denna manual och det ingår ingen sjukförsäkring för de som genom olycka skurit sig på pappret. Manualen är i samarbete med De-bittra- och odrägligtmissnöjdas kommitté. Copyright lagen säger att du inte får kopiera det här någonsin Nänänänänä!

Upphovsman: Samma som bidragsgivare Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En staty av Abraham Lincoln
Rolig text, postad för länge sedan
En mat-buffé.
Rolig text, 8 februari 2017
En kille som håller en bukett med blommor som han ska ge sin älskade
Rolig text, 27 juli 2009
Ett viktlyftande man med plågat uttryck i ansiktet
Rolig text, 15 juni 2017
En illustration av en brittisk kungakrona
Rolig text, 8 februari 2011