Om du tror att du har haft en dålig dag, läs då igenom följande och känn dig genast bättre!

Genomsnittskostnaden för att rehabilitera en säl efter Exxon Valdez-olyckan, där en oljetanker gick på grund utanför Alaska, var cirka 650 000 SEK. Vid en särskild ceremoni skulle två av de djur vars räddning var den mest dyrköpta återbördas till friheten, ackompanjerade av åskådarnas applåder och hejarop. Strax efter att de släpptes ut blev båda uppätna av en späckhuggare.

En psykologistuderande hyrde ut ett rum till en snickare i avseende att konstant reta och hetsa honom och studera hans reaktioner. Efter flera veckors hackande fick han nog och slog henne upprepade gånger med en yxa. Psykologistudenten repade sig aldrig, utan går sedan incidenten genom livet mentalt efterbliven.

1992 gjorde Frank Perkins från Los Angeles ett försök att slå världsrekordet i flaggstångssittning. När han väl kom ner, åtta timmar ifrån rekordet på 400 dagar, var hans sponsor bankrutt, hans flickvän hade lämnat honom och hans el och telefon hade stängts av.

En kvinna kom hem och fann sin make i köket, frenetiskt skakande och med vad som såg ut som en vajer mellan midjan och den elektriska tekokaren. I uppsåt att få bort honom ifrån den dödliga strömmen tog hon en planka som stod väl placerad vid bakdörren och klippte till. Hon bröt hans arm på två ställen, vilket var hemskt tråkigt då han bara stod och dansade till musiken i sin walkman.

Två djurrättsaktivister deltog i en protest mot grymheten i att skicka grisar till ett slakthus i Bonn. Plötsligt flydde grisarna, alla tvåtusen, genom ett trasigt stängsel. De två hjälplösa aktivisterna krossades till döds under den skenande hjorden.

Den irakiske terroristen Khay Rahnajet får avsluta det här inlägget. Rahnayet betalade för lite i porto på en brevbomb med följden att den kom tillbaka till avsändaren. Ni gissade rätt, han öppnade kuvertet och sade farväl till sitt ansikte...

Inskickat av: Okänd Upphovsman: Okänd Översättare: Alex Johansson