1. Ställ ut en tallrik med sallad i stället för en med mjölk och kakor. Lämna en liten lapp där du förklarar att han borde gå ner i vikt.
 2. Klättra upp på taket, leta reda på hans släde och ge honom en böteslapp för fortkörning, allt detta medan han är inne i ditt hus och lämnar klappar under granen.
 3. Byt ut hans renar mot exakta plastkopior och se vad som händer när han försöker få dem att flyga.
 4. Lämna en lapp som förklarar att du har åkt på semester och fråga om han inte skulle kunna vattna dina blommor.
 5. Ställ in en ursinnig tjur i ditt vardagsrum. Tänk dig vad som kommer att hända när den får syn på tomtens stora, röda dräkt!
 6. Gör en armé av arga snögubbar på ditt tak som håller skyltar med texter som Vi hatar julen! och Dra åt fanders, tomten!
 7. Lämna en lapp vid telefonen och skriv att Fru Tomte har ringt och undrade om han inte kunde handla lite mjölk och bröd på hemvägen.
 8. Ha ett överraskningspartaj för tomten när han kommer ner genom skorstenen och propsa på att han inte får gå förrän stripporna har kommit.
 9. Leta upp tomtens släde när han väl gått in i huset och sätt dig i den. Så fort han kommer ut och får syn på dig säger du kallt Du borde inte ha missat den sista avbetalningen! och åker iväg.
 10. Sätt en kopia av din önskelista på skorstenen med sista-minuten-ändringar.
 11. Täck skorstenen med taggtråd då tomten är inne i huset.
 12. Pryd hela vardagsrummet med uppstoppade djur, gevär och jakttrofeér. Ställ dem nära granen så att tomten verkligen ser dem. När han har kommit in i vardagsrummet så går du ut och ställer dig på gräsmatten, skriker Titta, en ren! Och han har en röd nos! och avlossar ett gevärsskott.
 13. Lämna en lapp där du förklarar att du har flyttat, och ha med en väldigt svårläst vägbeskrivning till din nya boning.
 14. Lägg en ny tomtekostym framför granen och lägg en kemtvättsräkning bredvid.
 15. Måla hovavtryck över hela dig, och lägg dig på taket. Så fort tomten kommer upp ur skorstenen igen, klaga över att du har blivit nertrampad av renarna och hota med att stämma honom.
 16. Häng påskägg i granen i stället för röda kulor.
 17. Klä dig som påskharen, dyk på tomten så fort han kommer ned igenom skorstenen och säg Den här stan är inte stor nog åt oss båda med iskall röst.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 24 december 2014
Barack Obama talar inför en stor publik
Rolig text, 19 december 2009
Rolig bild, 20 december 2012
Erlenmeyerkolvar i ett laboratorium
Rolig text, postad för länge sedan
En gul kyckling i grönt gräs
Rolig text, postad för länge sedan
Ett kretskort.
Rolig text, postad för länge sedan