Om du är inbjuden till sin första orgie, kom inte dit naken. Det är ett vanligt misstag. Du måste låta nakenheten 'hända'.

Den trötta och törstiga utforskaren kastade sig själv på marken och drack ur brunnen. Men så såg han alla ben och skallar som låg runt omkring. 'Oj då,' tänkte han. 'Det här vattenhålet är reserverat för skelett'.

Jag tror att en bra produkt skulle vara 'Andunge Hatt'. Det är en fejkad andunge som du spänner fast på ditt huvud. Sedan kan du gå och simma under vatten tills du finner en andmamma med några ungar, och du kan då sluta dig till dem. Och plötsligt ställer du dig upp och vrålar som Godzilla. Jösses vad de änderna skulle försvinna fort! En Andunge Hatt är också bra på partyn.

Vad är det som får en främling att dyka ner i en isfylld flod efter en solid guldstaty? Vi får kanske aldrig veta...

Ett bra sätt att hota någon borde vara att tända en dynamitgubbe, och sedan ringa upp killen man ska skrämma samt hålla den brinnande, fräsande stubinen mot luren och säga: 'Hör du det? Det är dynamit, du!'

Synd att du inte kan köpa en voodoojordglob och sedan snurra på den fort som fan och skrämma skiten ur alla.

Om du hoppar fallskärm och den inte vecklar ut sig, och alla dina kompisar tittar på kan jag slå vad om att ett bra skämt vore att låtsas att du simmar.

När jag var barn så var min favoritsläkting Farbror Grottman. Efter skolan gick vi alltid för att leka i hans grotta, och då och då så åt han upp en utav oss. Det var inte förrän långt senare som jag fick reda på att Farbror Grottman var en björn.

Vare sig de hittar liv eller inte, tycker jag att Jupiter borde klassa som en fiendeplanet.

I stället för att bygga större och hemskare vapen, tycker jag att vi borde tänka på att använda de som vi redan har bättre.

Var begär alltid folket som gör fartygsmyteri bättre förhållanden? Jag skulle begärt ett flipperspel, för med allt gungande fram och tillbaka skulle man nog få en hel del frispel.

Jag skulle inte bli förvånad om det en dag kommer en fiskare som har fångat en stor haj, och att det visar sig att inuti denna haj så ligger det en hel människa. Och då fiskaren skär upp människan så hittar haj en liten hajunge. Och när han skär upp hajungen så hittar han ingen människa, eftersom den är alltför liten. Men kanske skulle han hitta en docka eller något. En Johnny Combat, eller en Ken.

Det är lätt att ta lite timmer och spikar och en såg och sedan försöka bygga något. Vem som helst kan göra det. Men vad som är svårt är att ta en tupplur medan någon håller på och hamrar och sågar.

Jag önskar att rymdsnubbar skulle komma och ta över jorden och göra människor till sina husdjur, för jag skulle vilja ha en sån där liten säng med mitt namn på.

Om du var en stackars indian och en grupp konquistadorer skulle komma upp till dig och fråga var allt guld var, antar jag att det inte är alltför smart att säga: 'Jag åt upp det. Så stäm mig då!'

Jag slår vad om att huvudskälet till att polisen håller borta folk från platser där ett flygplan har kraschat är att det antagligen skulle vara några som skulle gå in i vraket och lägga sig ner, sedan spela att de vaknar upp och säga 'Vad fan var det?'

Vi kan håna antikens folk för vad de trodde om världen. Men vi kan inte håna dem rakt i ansiktet på dem, och det är det som irriterar mig.

Jag tycker inte att clowner är roliga. Jag tycker faktiskt att de är skrämmande. Jag har undrat var denna övertygelse kommer ifrån, och jag antar att det är från den gången jag gick till cirkusen och en clown dödade min pappa.

Det är nog inte så smart att ta med sig hunden upp i rymden, för om han sticker ut huvudet genom sidofönstret på vägen hem skulle han antagligen brinna upp.

Vet du vad som skulle vara en jättebra historia? Något om en clown som gör folk glada, men som på insidan är riktigt ledsen. Och så har han en elakartad diarré.

I motsats vad alla säger är inte världens farligaste djur lejonet eller tigern, och inte ens elefanten. Det är en haj som rider på en elefant, som bara går rakt fram och äter allt de kan komma över.

Laurie blev förnärmad då jag använde ordet 'spyor'. Men det är vad jag tyckte att hennes mat smakade.

Jag önskar att en robot kunde bli vald till president, för då skulle vi kunna skjuta på den då han kom på besök, och sedan inte ha så stora samvetskval.

Upphovsman: Jack Handey Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Tre präster, sedda bakifrån
Rolig text, postad för länge sedan
Roligt videoklipp, 27 juni 2017
Sybehör, mestadels nålar av olika slag
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 16 juli 2008
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 15 maj 2007
Två statyetter av en kvinna i brukklänning som drar sin man mot sängen
Rolig text, 19 mars 2010