Jag hoppas, om hundarna någonsin tar över världen, och väljer en kung, att de inte går enbart efter storleken, för jag slår vad om att det finns några Chihuahuas med schyssta idéer.

Jag tror inte att jag är ensam då jag säger att jag skulle tycka om ifall några fler planeter skulle falla under vårt solsystems skoningslösa herravälde.

Jag antar att vi alla, på något sätt, är skyldiga. Vi sköt honom allesammans, vi skinnflådde honom allesammans, och vi fick allesammans en bildekal där det står 'Jag hjälpte till att flå Bob!'

Jag tror att ett sätt som polisen skulle kunna få in mer pengar är att hålla en auktion med mördarvapen. Många skulle verkligen få användning av använda isdubbar.

Om du någonsin skulle nå den stora upplysningen då du dricker öl, kan jag hoppa upp och sätta mig på att du skulle kunna skjuta ut öl genom näsan.

Det är sant att varje gång du hör en klocka klinga så får en ängel sina vingar. Men vad de inte talar om för dig är att varje gång du hör en musfälla slå igen, börjar en ängel brinna.

Om du skulle vara deltagare i ett krig, kasta en sån där gul paprika mot fienden i stället för en handgranat. Kanske skulle det få dem att fundera på hur idiotiskt kriget är, och medan de tänker, kan du kasta en riktig granat mot dem.

Jag hoppas att livet inte är ett stort skämt, för jag fattar det inte.

Jag glömmer inte hur glad jag blev då jag fick min första lönecheck, för jag tänkte, O'boy, nu kan jag sluta!

När morfar gav mig den där femtiolappen och bad mig gå ner till affären och köpa mat visste jag att jag hade ett val: Antingen kunde jag köpa godis åt mig och alla mina vänner, eller så kunde jag köpa modellflygplan.

För mig är boxning som balett, förutom att det finns ingen musik, ingen koreografi och dansarna slår på varandra.

Först tänkte jag att ett bra sätt att få folk att gräva upp dina blomsterrabatter gratis, var att ringa polisen och säga att du har grävt ner några kroppar i din trädgård. Men det finns en nackdel: De gräver överallt, inte bara där du säger åt dem att gräva.

När du är tio år gammal och en bil kör förbi och stänker upp vatten på dig ur en vattenpuss, är det svårt att bestämma sig om man ska gå så till skolan eller om man ska gå hem och byta om till rena, torra kläder. Så medan han stod där och funderade, körde jag runt kvarteret och stänkte vatten på honom en gång till.

Jag brukar inte tro på mirakel, men någonting hände när jag var sju år gammal som jag fortfarande inte kan förklara. Jag satt på altanen med morfar, och skulle just äta några småkakor, då morfar grabbade tag i sitt bröst och sa att han hade fått en hjärtattack. Jag sprang och hämtade mamma, men när jag kom tillbaka var morfar okej. 'En ängel hjälpte mig,' sa han. 'Han åt dina småkakor också.'

Mamma sa alltid till mig att jag kunde bli vad jag än ville då jag blev stor, inom rimliga gränser. När jag frågade mamma vad hon menade med inom rimliga gränser, sa hon, Du frågar mycket för att vara sophämtare!

Jag tror att en bra present till presidenten skulle vara en chokladrevolver. Och eftersom han är så upptagen jämt, skulle du antagligen vara tvungen att springa fram till honom och ge honom den.

Om du skulle råna en bank, och dina byxor skulle falla ner, så tror jag att det är okej att skratta, och att låta gisslan skratta också, för, hallå! Livet är kul!

Om du någonsin skulle fatta eld, undvik att titta på dig själv i en spegel, för jag slår vad om att det skulle få dig i panik om något.

Upphovsman: Jack Handey Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig text, 29 januari 2018
Videoband från BASF
Rolig text, 2 juli 2008
En uppslagen gammal bok, med ett par glasögon ovanpå
BOK
Rolig text, postad för länge sedan
En tjej som är redo för att göra en storstädning
Rolig text, 16 augusti 2010
Två soldater i fält
Rolig text, postad för länge sedan
En röd leksaksbil
Rolig text, 29 november 2013