Finns det något vackrare än en vacker, vacker flamingo som flyger förbi framför en vacker solnedgång. Och den har en vacker ros i näbben, och den håller en vacker tavla i sina fötter. Och en sak till, du är full.

Jag tror på att göra världen säkrare för våra barn, men inte våra barnbarn, för jag tycker inte att våra barn ska ha sex.

Om livet ger dig citroner, varför inte gå och döda någon med dem (kanske genom att köra ned den i hans hals).

Jag önskar att jag kunde ha en riktig hemsk kärleksaffär och då bli så deppad att jag skulle sluta mitt jobb och bara vara en flummare under några år, för det har jag ändå funderat på att vara.

Om du flyger bakåt i tiden, och du ser någon som flyger framåt i tiden, är det nog bäst att undvika ögonkontakt.

Det är lätt att bara sitta där och säga att du skulle vilja ha mer pengar. Och det är nog det som jag gillar. Det är lätt. Det är bara att sitta där, gunga fram och tillbaka, och vilja ha pengar.

Jag kan föreställa mig en värld utan krig, en värld utan hat. Och jag kan föreställa mig oss attackerande den världen, eftersom de inte skulle vänta sig det.

Jag hoppas att ett djur aldrig kommer att borra ett hål i min skalle och lägga sina ägg där, för om du senare skulle tro att du får en bra idé kanske det bara är äggen som kläcks.

Om du läser en god bok, är det som författaren står där i rummet och talar till dig, vilket är skälet till att du inte tycker om goda böcker.

I stället för en fallucka, varför inte ha ett fallfönster? Killen tittar ut genom det, och om han lutar sig för långt ut, så faller han. Vänta! Jag antar att det är ett vanligt fönster.

Om jag någonsin blir ordentligt rik, hoppas jag att jag inte är elak mot fattiga människor, som jag är nu.

När jag hittade skallen i skogen var det första jag gjorde var att ringa polisen. Men sedan blev jag nyfiken. Jag plockade upp den, och började fundera på vem den här personen var, och varför han hade rådjurshorn.

Om du var en cowboy och du drog en kille bakom din häst, antar jag att du skulle bli otroligt förbannad om du skulle titta bak och upptäcka att killen läser en tidning.

En sak som vampyrbarn nog får lära sig i ett tidigt stadium är att inte springa med en spetsig träpinne.

Om du går på maskerad hos din chef, skulle du inte tro att en bra kostym är att klä sig som chefens fru. Lita på mig, det är det inte.

Fundera ett tag på persiljan. Och medan du gör det står jag här borta och går igenom dina saker.

För de galna forskare som har hjärnor i glasburkar kommer här ett tips: Varför inte lägga i en citronskiva också, för friskhetens skull.

Någon sa till mig hur skrämmande det var hur mycket matjord som försvinner varje år, men då jag berättade samma historia vid lägerelden var det ingen som blev rädd.

Jag hoppas att när jag dör kommer folk att säga: 'Den där killen var skyldig mig en massa pengar...'

Jag önskar att jag kunde få en krona för varje krona jag spenderar för då, Jippi!, Jag skulle få alla mina pengar tillbaka.

Upphovsman: Jack Handey Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En cowboy med en långhornad tjur.
Rolig text, postad för länge sedan
En liten båt på havet
Rolig text, postad för länge sedan
Spermier (illustration)
Rolig text, 1 mars 2015
Melodifestivalens logotyp
Rolig text, 2 februari 2013
Fronten på en Volvo Amazon
Rolig text, postad för länge sedan
Bröllopsringar
Rolig text, 17 december 2012