Jag vill tillbaka till den tiden då... livet var enkelt. När allt jag kunde något var om färger, multiplikationstabellen och barnsånger. Och inget bekymrade mig, för allt jag visste att jag inte visste, brydde jag mig inte om. Allt jag visste var att vara lycklig för att jag inte kände till de bekymmer jag skulle bekymra mig för. Jag vill tro att världen är rättvis och att alla är ärliga och snälla.

Jag vill tro att allt är möjligt. Jag vill ha möjligheten att bli överväldigad av de små enkla sakerna och händelserna igen. Jag vill leva enkelt igen. Jag vill inte att min dag ska bestå av datatrassel, berg av pappersarbete och dåliga nyheter. Jag vill slippa läkarräkningar, skvaller och att mista människor jag tycker om. Jag vill tro på betydelsen av en kram, ett vänligt ord, sann rättvisa, fred, drömmar och jag vill göra änglar i snön igen.

Så här är mina kreditkort, mina bilnycklar, mina räkningar och min pensionsförsäkring! Härmed drar jag mig officiellt tillbaka som vuxen!

Vill du diskutera detta får du fånga mig först — Kull!! Vi ses i sandlådan! Om jag får leka med dina grejer får du leka med mina!

Britt


Text: Britt Brännvall Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Utan tillstånd är eftertryck eller annan kopiering förbjuden. Texten är publicerad på SkrattNet med upphovsmannens tillstånd.

Inskickat av: Britt Brännvall Upphovsman: Britt Brännvall Översättare: Okänd