Eftersom detta manus handlar om de hemliga händelser som utspelade sig på ön Isla Nubbe utanför Costa Ricas kust måste du först läsa igenom, och skriva under följande handling som förhindrar vidarespridning av negativ karaktär.

§1. Jag intygar att jag inte tänker föra vidare något om de händelser som utspelade sig på ön Isla Nubbe utanför Costa Ricas kust, då dinosaurier bröt sig lös och dödade ett antal människor, vars namn av dramaturgiska grepp inte kan avslöjas än; det vill säga den händelse som vårt företag Inte-Gen kommenterade med: ”Hoppsan”.

§2. Jag lovar att spela förvånad när jag får reda på att det finns dinosaurier på ön, fastän det är den enda anledningen till varför jag läser det här.

§3. Jag intygar att jag inte tänker sprida rykten om att McDonalds köpt köttet av de dödade dinosaurierna och använt det i sina hamburgare. Detta för att jag helt litar på McDonalds VD Ronald McDonald då han dementerade rykten och sa:

- Vi använder oss inte av kött från genmanipulerade dinosaurier, vårt kött har alltid smakat som om det vore 65 miljoner år.

§4. Genom mitt undertecknande intygar jag även att jag avsäger mig rätten att stämma författaren till detta verk om jag skulle skära mig på någon av dessa sidor, och därigenom smittas av Hiv, clamydia eller nån annan könssjukdom som medför att mitt sexliv blir lika spännande som repriser av ”Varuhuset”.

§5. Jag intygar att jag tänker följa de regler uppsatta av författaren:

Första regeln för Jurtidsparken: — Man talar inte om Jurtidsparken.

Andra regeln för Jurtidsparken: — MAN TALAR INTE OM JURTIDSPARKEN!

Tredje regeln för Jurtidsparken: — Man hämtar inte sina skämt från Fight Club.

§6. Jag låter även författaren ärva alla mina tillgångar i fall jag skulle dö, antingen av naturliga orsaker, såväl som under tveksamma omständigheter.

§7. Jag donerar även vid författarens vilja både mina inre organ som hjärta och lungor, och mina yttre organ som hornhinnor och simhud mellan tårna.

________________________
Ditt namn

Upphovsman: Magnus Feldth Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 24 november 2010
Roligt videoklipp, 16 juni 2009
En gök som sitter på en grej
Rolig text, 22 april 2011
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 17 september 2010
Rolig bild, postad för länge sedan