Böcker med de här inledningarna refuseras snabbare än blixten hos förlagen...

Han var en riktigt karlakarl, en väderbiten man från de norra breddgraderna, med en profil huggen i granit och stora, muskulösa armar som hade kunnat fälla den högsta tallen med bara ett yxhugg, en skäggprydd koloss vars vrål ekade mellan bergen och skrämde upp fåglar från träden mil bort, en man av järn smidd av vildmarken han nu härskade över, och endast hans närmsta vänner vågade tilltala honom med hans riktiga namn: Zoet Noos.


Av alla hennes bröder älskade Anna Roger mest, för han luktade inte så mycket trots att han var död.


Lennart började sin dag med en liten tur till försäkringsbyrån där han löste en väl tilltagen livförsäkring, vilket var tur eftersom han dör i slutet av boken.


Rex Stone, en åldrad CIA-agent som har mött faran i över hundra olika länder på jordens samtliga kontinenter steg modigt in på det kontor som tillhörde Amerikas president, som för tillfället var en grön undulat vid namn Alphonse och som behövde nytt sågspån i botten av buren, snabbast möjligast.


Percy började dagdrömma under tiden han jobbade och han kunde inte sluta tänka, han tänkte på att tänka, tänkte på tankar om att tänka, tänkte på tänkta tankar, han tänkte ända tills han i hans dagdrömmeri föll från mesanmasten ner i de djupa havens djupaste djup och kom aldrig upp igen, vilket är orsaken till varför han inte figurerar mer i den här historien.


De skrek Nej sa Anders, var det som Lars läste, muttrade Max till ingen speciell, berättade Hans.


Jerrys liv var speciellt tråkigt vid det här tillfället, och visade inga tecken på förbättring i den närmsta framtiden, så du kan lika gärna hoppa fram till sidan 53 så du inte dör av tristess.


Han kom in på stället, tittade på mojängerna killen hade gett honom, jämförde det med prylarna på det andra stället och hans ansikte exploderade i ett förvånat ansiktsuttryck.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En man som tar en tupplur på en marknad
Rolig text, 20 augusti 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 27 september 2009
Omslaget till boken "Weird Things Customers Say in Bookshops"
Rolig text, 10 augusti 2012
Ett klassrum på en skola
Rolig text, postad för länge sedan
En student som sitter bakom en tjock bok
Rolig text, 23 februari 2013