Hej Frågelådan,

Jag mötte Camilla på en dans för singlar. Jag förstod med en gång när jag såg henne att hon var för ung för mig. Visst var det så, jag är 54 och hon är 32. 22 år yngre än mig! Jag tyckte det var verkligen tråkigt eftersom vi fick så fin kontakt den kvällen. Hon fick mig att känna mig så trygg och avslappnad. Åldersskillnaden verkade inte bekymra henne alls lika mycket som mig.

Jag sa till henne att det kändes som att folk stirrade på oss. Jag sa att de förmodligen undrade om jag var antingen pervers eller hennes far. Hon tyckte att jag var fånig och att hon skulle känna sig smickrad om jag ville gå ut med henne igen.

Från den dagen har jag och Camilla träffats regelbundet i tre månader. Jag gillar henne verkligen, och jag tror att hon gillar mig. Ändå, vart vi än går, så känns det som folk iakttar oss. Ibland ser jag att de faktiskt stannar upp och stirrar! Det är väldigt frustrerande och jag vet att det är vår åldersskillnad som drar till sig blickarna. Jag känner mig illa till mods när jag tänker på det. Hur kan människor vara så fördömande?

Snälla, hjälp oss att hitta en lösning! Jag skickar med en bild på mitt lilla hjärta!

/54-åringen

En bild på min älskade Camilla:

Min

Upphovsman: Okänd Översättare: Skrattnet.se Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En Volvo-bil
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 19 januari 2011
Fyra dagböcker och en penna
Rolig text, postad för länge sedan
Roligt videoklipp, 11 juli 2017
Roligt videoklipp, 28 juli 2014