Vad som här följer är faktiskt detaljerade instruktioner för hur man tillverkar en anti-gravitationsmaskin baserad på katter och bröd. Du ska vara glad att du får reda på det här före alla andra på denna jord.

Fråga: Om du tappar ett smörat bröd, kommer det att falla med smörsidan neråt. Om en katt släpps från ett fönster eller något annat högt ställe kommer den ner på sina fötter. Men vad händer om du sätter fast en smörad brödskiva, men smöret uppåt, på en katts rygg och kastar ut båda från ett högt ställe? Kommer katten att landa på sina tassar? Kommer smöret att splatta ut på marken?

Svar: Även om du är för lat för att utföra experimentet själv borde du kunna räkna ut det självklara resultatet. Smörets lagar kräver att brödskivan ska landa med smöret nedåt, och den lika strikta lagen om kattaerodynamik kräver att katten ska komma ner med fötterna först.
Om den kombinerade konstruktionen nu skulle landa, skulle naturen vända ut och in på sig själv för att kunna lösa den paradoxen. Därför faller den inte.

Gissa vad? Du har precis upptäckt hemligheten med tyngdlösheten!
En smörad katt kommer att, så fort den är släppt, att inta ett läge där kattsnurrandets krafter är i ett jämviktläge med smörets tillbakadrivande. Detta läge kan modifieras genom att skrapa bort lite smör, vilket då medför att man höjs, eller att man avlägsnar några utav kattens lemmar, vilket resulterar i att man sjunker.

Merparten av det civiliserade universum använder redan denna princip för att föra sina skepp inom galaxer. Det ljudliga hummandet, som UFO-upptäckare säger sig ha hört, kommer egentligen ifrån hundratals spinnande bondkatter.

Den självklara faran i detta projektet är naturligtvis den att om katten skulle lyckas äta upp smöret på brödet, som sitter fast på kattens rygg. Skulle detta hända så kommer allt naturligtvis att sjunka kraftigt. Naturligtvis kommer katterna att landa på sina tassar, men detta hjälper dem inte så mycket för precis efter de har gjort sina graciösa landningar landar flera ton av rödglödgat rymdskepp samt ett större gäng förbannade utomjordingar på dem.

Här har vi alltså hemligheten med de flygande tefaten och deras resor!
Hoppas att du tyckte om resan.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 15 februari 2013
En katt som äter kattmat
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 10 april 2011
Rolig bild, 30 maj 2012
Rolig bild, 29 maj 2013
Rolig bild, 29 november 2009