Folk som är dumma nog att tro att evolutionen inte existerar är ett direkt bevis på att evolutionen inte existerar.

Evolutionen fungerar inte längre på människorna. Det fanns en tid då folk, dumma nog att betvivla den, inte överlevde för att hinna skaffa barn.

Bevisligen överlever de nu. Faktum är, att det finns fler anti-evolutionister än någonsin, vilket också bevisar att evolutionen inte fungerar på människorna.

Hur som helst så fungerar den på kor och kycklingar. Det fanns en tid då evolutionen var den drivande kraften bakom förbättrandet bland människor och kor och kycklingar och allt annat. De bästa och smartaste överlevde livets tester. De sämsta och dummaste hängde inte med och försvann gradvis.

Men det var långt innan livet blev ett drivhus, innan människan hade segrat över sabeltandade tigrar och vädret och sjukdomar och matförgiftning och fallande stenar.

Saker är dock annorlunda nu. Människan har tagit kontroll över planeten. De olämpliga överlever tillsammans med de lämpliga.

Men bara tillsammans med andra människor.
Kor och kycklingar förbättras på samma gång som vi tappar mark.

Människan har tagit kontrollen över deras eget öde och detta i helt motsatt riktning än de andra djuren. Människan har ingripit i naturens krafter på eget sätt för att bevara anti-evolutionister och andra veka komponenter som Moder Natur tidigare varit så noga med att sålla bort.

Å andra sidan har människan ingripit i naturens krafter för att sålla bort alla utom de bästa korna och kycklingarna. Kor och kycklingar med tendens att vara magra och illasmakande nekas möjligheten att gifta sig och få barn.

Men kor och kycklingar som tenderar att vara stora och välsmakande pressas in i uppgjorda giftemål och tvingas ha barn.

Konsekvensen av denna selektiva förökning är att kor och kycklingar, som ras, är bättre än någonsin.

Dock inte människan. Det framstår som uppenbart, även för den mest ovane betraktaren att det finns liten eller ingen selektiv förökning bland människorna, speciellt inte på dagstidningskontor och advokatskolor.

Jag känner ett dussin smarta människor som är gifta med dumma människor. Det gör vi alla. Naturligtvis blir resultatet halvsmarta barn. Dessa människor skapar en hel ras av människor som inte kommer att tro på evolutionen.

Nyligen såg jag ännu ett tecken på vår förfall som ras. Det var en utav de där undersökningarna som bevisade det uppenbara, nämligen att solbränna är skadlig för ens hälsa. Inte bara det att den frambringar hudcancer och tidiga rynkor och irritation, utan solbrännan försämrar även människans immunsystem, vilket kan förklara att människor som bär för lite kläder får snuva.

Våra förfäder bar inte mycket kläder heller men de var smarta nog att stanna kvar i träden på heta sommardagar.

Och vad gör vi?

En del utav oss går ut i trädgården och försöker hitta en plats där träden inte skuggar.

Eller vad som är ännu dummare, vi står inte bara i solen, eller springer runt i den och försöker döda kor och kycklingar som våra förfäder gjorde. Vi ligger i solen och får sålunda hela stråldosen på våra kroppar. Vi rostar inte bara våra huvuden eller axlar. Vi rostar våra magar och skinkor. Vi rostar allting. Jag känner människor som är solbrända i armhålorna. Det är inte så smart. Våra förfäder stannade i träden där vi hör hemma.

Men de gjorde dock ett misstag. De fortplantade sig med de människor som var dumma nog att gå ut i middagssolen och lägga sig naken i den. De höll de idioterna och deras dumma gener vid liv. Och nu är de fler än någonsin. De har till och med skapat minisolar så att de kan ligga inomhus och rosta sina kroppar.

Summan är att vi har blivit en ökande idiotisk ras av varelser som sakta bränns till döds. Vi är så dumma att vi inte ens kan hantera ett simpelt koncept som evolutionen.

Och det är något som vi får mer och mer rätt om.

Om vi inte börjar gifta oss med kycklingar och kor är vi dödsdömda.

Upphovsman: Bill Hall, Lewiston, Idaho, Tribune, 1989 Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En äldre herre som talar till en publik
Rolig text, 6 november 2012
Interiören på en bil
Rolig text, postad för länge sedan
En katt som äter kattmat
Rolig text, postad för länge sedan
Närbild på en rockstjärna
Rolig text, 8 maj 2009
En båt på havet
Rolig text, 14 januari 2009
En golfgreen
Rolig text, postad för länge sedan