Thomas Cook är en av världens största researrangörer och under årens lopp så har de haft både ett och två klagomål från kunder. Här presenteras en lista på några av de mest komiska och/eller idiotiska klagomål som företagets kundtjänst mottagit.

 1. De borde inte tillåta tjejer att sola topless på stranden. Det var väldigt distraherande för min man, som bara ville kunna slappa av.
 2. På min semester till Goa i Indien så blev jag äcklad av att nästan varenda restaurang serverade mat med curry.
 3. Vi åkte på semester till Spanien och upplevde det som ett stort problem att alla taxichaufförer var spanjorer.
 4. Vi bokade in ett besök på ett äventyrsbad, men fick ingen information om att vi skulle ta med oss badkläder och handdukar. Vi utgick från att det ingick i priset.
 5. Sanden var för sandig. Vi var tvungna att borsta av alla våra saker när vi kom tillbaks till hotellet.
 6. Vi tycker att sanden på stranden inte är som sanden i broschyren. I broschyren är sanden vit, men sanden på stranden var mer gulaktig.
 7. Det är otroligt slött av butikerna i Puerto Vallartato att stänga på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa grejer under deras siesta. Det borde förbjudas!
 8. Ingen sa något om att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn var livrädda!
 9. Trots att det stod i broschyren att köket skulle vara fullt utrustat så fanns det ingen äggskärare i lådorna.
 10. Jag tycker det borde stå i broschyren att det inte går att hitta riktiga kakor som MarieKex eller Ballerina i det lokala snabbköpet.
 11. Vägarna var så ojämna och gropiga så jag kunde inte läsa guideboken under bussresan till hotellet. På grund av detta så kände vi inte till många av de saker som kunde gjort vår resa ännu roligare.
 12. Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till StorBritannien. När amerikanarna åkte hem var deras flygresa bara tre timmar lång. Det är ju lite orättvist.
 13. Jag jämförde storleken på mitt enkelrum med mina vänners dubbelrum och mitt rum var mycket mindre.
 14. När vi var i Spanien så var det för många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen berättade för oss att det skulle vara så många utlänningar där.
 15. Vi var tvungna att stå i kö utomhus för att kunna komma på båten, och det fanns ingen luftkonditionering i kön.
 16. Det är er skyldighet att berätta om det kommer att finnas stojjiga och bråkiga gäster på hotellet innan vi bokar vår resa.
 17. Jag fick myggbett. Det stod inget om myggor i broschyren.
 18. Jag och min fästman bokade två enkelsängar när vi bokade vår resa, men vi fick i stället ett rum med en stor och flådig dubbelsäng. Vi anser att ni har ansvaret här och vi vill få våra pengar tillbaks eftersom det ledde till att jag blev gravid. Det hade inte hänt om ni hade gett oss det rum som vi bokade.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Ett brudpar som kommer ner för kyrkotrappan
Rolig text, 6 februari 2008
Hamster
Rolig text, postad för länge sedan
En röd Honda
Rolig text, 1 januari 2000
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 4 september 2008
Omslaget till boken "Weird Things Customers Say in Bookshops"
Rolig text, 10 augusti 2012