OKEJ:

Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet okej för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

FEM MINUTER:

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

INGENTING:

Detta betyder att det faktiskt är något och du bör definitivt vara på din vakt. Ingenting används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. Ingenting kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i fem minuter och som kommer att sluta med ordet okej.

GÖR SOM DU VILL (Med höjda ögonbryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att
kvinnan blir förbannad över ingenting och sista ordet kommer förmodligen bli...

OKEJ GÖR SOM DU VILL (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar kvinnan:Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre. Du kommer få ett gör som du vill (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av ingenting och okej, och hon kommer prata med dig först om fem minuter när hon lugnat ner sig lite.

DJUP SUCK:

Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En djup suck betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera ingenting med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som den onödige.

LÄTT SUCK:

Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. Lätta suckar betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

DET ÄR OKEJ:

Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. Det är okej betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. Det är okej används ofta tillsammans med ordet okej och i förbindelse med gör som du vill (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

TACK:

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

TACK SKALL DU HA:

Detta är något helt annat än tack. En kvinna säger tack skall du ha när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. Tack skall du ha kommer följas upp med en djup suck. Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en djup suck eftersom hon bara kommer att svara ingenting.

KORSADE ARMAR:

Detta är en gest. Den betyder att hon väntar på att du ska säga nåt annat jättedumt.
Fråga inte vad som är fel, då får du svaret ingenting följt av en djup suck.

HIMLAR MED ÖGONEN:

Detta är också en gest. Även denna betyder att hon tycker att du är en idiot. Den följs antagligen av ordet jaså?. Om du säger att du kan förklara kommer hon att säga ja, snälla eller fortsätt tillsammans med höjda ögonbryn.
När hon säger OK vet du att du har förlorat. Försök igen efter 5 minuter och du kanske får en kort suck. Om inte, ta dig till närmaste utgång. Det hon tänker är: Ring inte mig, jag ringer dig.

FOTSTAMPET:

Detta kan betyda en av två saker. Ingen av dem är goda nyheter för dig. Det kan betyda
A) varför har du inte kommenterat de här nya söta skorna (och eller pedikyr) som jag just skaffat, för att vara fin för DIG? I detta fall blir det ofta följt av höjda ögonbryn och ibland en hög suck.
Eller
B) hon säger till sig själv: Det känns som att jag alltid stått här. Du tar längre tid på dig att bli klar än min syster innan balen.

Det är mycket möjligt att hon överväger möjligheten att du är metrosexuell, vilket, som alla män vet, är ett dåligt tecken. När du äntligen är klar, eller färdig med vad det än är som får dig att inte fullständigt fokusera på henne, får du ett tack så mycket.
Diskutera det inte, då kommer hon antagligen att himla med ögonen.

Jonathan Hansson är översättare till de tre sista paragraferna, vem som översatt resten av texten är okänt.

Upphovsman: Okänd Översättare: Jonathan Hansson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 30 oktober 2012
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 14 april 2009
Militära krigsskepp ute till havs
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 15 oktober 2010
Ett brudpar som kommer ner för kyrkotrappan
Rolig text, postad för länge sedan
En man med en citron i munnen
Rolig text, postad för länge sedan