Inför 2015 års melodifestival gjordes en enkät som koncentrerade sig på de svenska melodifestivalernas historia. Det var punkter som bästa programledare, bästa vinnarlåt, bästa scenkläder och sånt. En annan fråga var vilken som var bästa mellanakt. Det här var vad enkäten kom fram till:

3. Grotesco - Tingeling

Finalnumret från 2009 års melodifestival Tingaliin föranledde protester från Anatolij Kargapolov vid Rysslands ambassad i Stockholm, som sade Det är för oss ofattbart att Sverige kan visa en sådan okunskap och missvisande bild av Ryssland. Skildringen är avskyvärd. Uttalandet gjordes i en intervju med nyhetstidningen The Local. Följande dagar uppmärksammades kontroversen i TV-nyheter, radiosändningar och kvälls- och morgonpress. (Källa: Wikipedia)

2. Björn Gustafsson - Sång till Carina Berg

2008 fick Björn Gustafsson chansen att sjunga en sång och han valde att förklara sin (påhittade?) kärlek till Carina Berg, som satt i publiken. Hon blev aningen överraskad...

1. Medley med nästan alla gamla vinnare

Millenieskiftet bjöd inte bara på lugnade IT-hjärnor som klarade milleniumbuggen utan också en melodifestival som bjöd in inte bara en utan en hel drös gamla mello-vinnare och presenterade dem en efter en i ett medley som heter duga. Klar vinnare!

Upphovsman: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Bild från inspelningsplatsen till Sagan om Ringen
Rolig text, 8 mars 2011
Insidan av ett företagscenter
Rolig text, 13 september 2010
Yoda från Star Wars
Rolig text, postad för länge sedan
En veterinär som tittar närmare på en kattunge
Rolig text, postad för länge sedan
Fru Justitia, hållandes en våg
Rolig text, postad för länge sedan
Två kvinnliga ingenjörer
Rolig text, 30 juni 2017