Installationsinstruktioner

Ta först av den skyddande plastfilmen. När du gör detta ger du ditt godkännande till Microsofts rättigheter till alla framtida TV-middagar. Det är inte tillåtet att du ger någon annan en smakbit (vilket innebär ett överträdande av Microsofts rättigheter). Du får dock låta andra lukta och titta på din middag och du bör berätta hur god den är.

Om du har en PC-mikrovågsugn, sätt in middagen i den. Ställ in ugnen med följande kommandorad: mstv.midd.//08.5min@@50%effekt//
Skriv sedan: ms//starta.laga_midmid/smaskens|/mums~mums:-)blivarm#lagamig.

Om du har en Mac-ugn, sätt in middagen och tryck på start. Ugnen kommer att ställa in sig själv och laga till middagen.

Om du har en UNIX-ugn, sätt in middagen, skriv in ingredienserna (står på etiketten), middagens vikt, önskat tillagningssätt och tryck start. Ugnen kommer att beräkna tid och effekt och tillaga maten exakt enligt dina anvisningar.

Observera att Microsoft-middagar kan krascha, om så sker måste din ugn startas om. Detta görs enkelt. Ta ut middagen från ugnen och skriv: ms.suger.&*%*@.purjo/forsokigenigen/igen.&*%*@. Denna procedur kan behöva återupprepas. Försök att dra ur kontakten och gör en kall omstart. Om detta inte fungerar, kontakta din återförsäljare.

Många användare har påpekat att middagsbrickan är alldeles för stor, större än själva middagen, och att den har många oanvändbara fack, de flesta tomma. Dessa är till för framtida rätter. Om brickan är för stor för att få plats i ugnen, måste du uppgradera din utrustning.

Middagar kan endast införskaffas hos registrerade försäljare, och för närvarande tillverkas endast kycklingrätter. Om du vill ha en annan rätt, ring Microsoft Support och de kommer att tala om att du egentligen inte vill ha någon annan rätt. Microsoft Kyckling är det enda du behöver.

Microsoft har låtit meddela att produktionen av mindre kycklingrätter ska upphöra. I framtiden kommer bara portioner i en större familjestorlek. Överflödig kyckling kan sparas för senare användning, men måste förvaras i förpackningar godkända av Microsoft.

Microsoft har utlovat en dessert till varje middag efter år 2000. Denna version har dock inte släppts än. Användarna har dock tillåtelse att bli hänförda i förväg.

Microsoft middagar kan vara inkompatibla med andra middagar i frysen, vilket får din frys att automatiskt avfrosta. Detta är en extrafunktion, inte en bugg. Din frys borde sannolikt avfrostas i alla fall.

Upphovsman: Okänd Översättare: David Burström Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 6 juni 2012
Rolig bild, 4 oktober 2012
Rolig bild, 14 juni 2012
Rolig bild, 17 april 2012
Rolig bild, 7 maj 2012