(Aftonpressen / TT)

Microsoft har i dagarna släppt sitt nya tangentbord som är utformat för att passa alla Windowsanvändare. (Det ryktas även om att Microsoft håller på och utarbetar en Macintoshvariant.) Förutom de tangenter som kan hittas på vanliga tangentbord har nydesignade tangenter lagts till och som utlovas att göra ditt Windowsanvändande ännu roligare! Aftonpressen kan som första tidning i världen presentera de sex nya knappar som Microsoft lagt till.

  1. ASF-knapp - Väl tryckt på kommer denna knapp att omedelbart orsaka ett Allmänt SkyddsFel. Microsoft förklarar att syftet med den här knappen är av tidssparande karaktär. Windowsanvändarna behöver nu inte längre starta ett program för att få Windows att producera ett Allmänt SkyddsFel.
  2. SEK-knapp — Då denna knapp trycks in överförs pengar automatiskt från ditt bankkonto till Microsofts utan att du behöver skriva på något som helst kvitto eller ange någon kod.
  3. BBB-knapp — Denna knapp är speciellt framtagen för personer som recenserar Microsofts produkter. Då den trycks in infogas slumpvis valda positivt laddade superlativ i samtliga texter som innehåller orden Microsoft och Windows.
  4. MS-knapp — Väl intryckt startar denna knapp ett fyra gånger fyra centimeter stort fönster som kör en reklamfilm för Microsoft om och om och om och om och om igen.
  5. Chicago-knapp — Framkallar absolut ingenting — månad efter månad.
  6. IBM-knapp — Söker igenom din hårddisk och letar upp operativsystem framtagna av företag andra än Microsoft och raderar dem.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, postad för länge sedan
Rolig bild, 3 december 2010
Rolig bild, 1 juli 2012
Rolig bild, postad för länge sedan
Rolig bild, 8 december 2010
Rolig bild, 24 november 2015