"Jag är inte bara webfarbror på SkrattNet utan jag är också författare till en cool nostalgibok om gammal serietidningsreklam."

Jag parodierar, eller gör ett hommage till om man så vill, den klassiska reklamen om blöjor från 90-talet där man kunde höra "jag är inte bara tandläkare, jag är mamma också". Det är dock sant. När jag inte kurerar och lägger upp nytt material på SkrattNet så har jag fixat ihop en bok! De kommande raderna är helt enkelt reklam om reklam - reklam för min nya bok! Yay!

I dagarna har min och Jimmy "Spelpappan" Wilhelmssons nya bok Serietidningsreklam! skickats till tryckeriet. I maj kommer den till vårt avlånga land. Ni som har gjort en förhandsbeställning - och ni som gör en förhandsbeställning för 1a maj - får boken när den kommer, vilket blir i slutet av maj ungefär. Ni som beställer boken efter 1a maj får vackert vänta tills den släpps i bokhandeln, vilket är först i september!

Följ med oss på en resa tillbaka till en tid då dina lyckligaste barndomsminnen skapades – och det mesta i livet var enkelt.

Vi presenterar en sprängfylld kavalkad av det tuffaste, ballaste och godaste en tjej eller grabb på 70- och 80-talet kunde tänka sig. Du hade gott om tid, men alltid ont om pengar. I dag är chansen stor att det förhåller sig precis tvärtom.

Nu kan du förhandsbeställa boken Serietidningsreklam! – den stora boken om lockelserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestades vi med Vira Blåtira och Hubba Bubba – om vintrarna suktade vi efter Commodore 64, Barbie och He-Man. Den perfekta presenten till dig själv, eller till din kompis/älskade/älskare som är intresserad av nostalgi, serier, reklam eller de där produkterna som man så hett önskade sig, eller lekte med, när man var ung.

Skaffa dig ett exemplar nu!

För en dryg månad sedan gjorde videopodden Nostalgi- och Nördkultur en intervju med oss, så för er som inte orkar läsa kan man titta på mig och Jimmy berätta om boken också:

Bild och video från videopodden Nostalgi- och Nördkultur

Upphovsman: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Tunnor med whiskey
Rolig text, 16 juni 2014
Roligt videoklipp, 23 januari 2018
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 4 december 2006
Rolig bild, 18 mars 2011
En karikatyr av en leende man
Rolig text, 1 februari 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 5 december 2007