Har du myror i huset? Prova då detta:

Metod A: Myrslokar

Tillämpning: Sprid ut ett frikostigt antal myrslokar runt myrstackar och kända myr-uteställen (sjabbiga myrpubar och liknande).

Fördelar: 100% naturligt, kräver knappt någon övervakning.

Nackdelar: När de en gång ätit sig mätta på myror, tenderar myrslokarna att tappa motivationen. Om de skulle lyckas ta kontroll över fjärrkontrollen till TV:n skulle de fördriva hela eftermiddagarna med att ligga och slöa i dina möbler, zappa mellan olika TV-program och glömma att stänga dörren till kylen när de plundrat den på ännu ett sexpack.

Metod B: Grova kängor

Tillämpning: Införskaffa ett par grova kängor (helst spikbeslagna) samt en vän och förse sedan vännen med kängorna. Applicera med kraft kängorna på myrorna.

Fördelar: Billigt, 100% naturligt, bra tillfälle till träning för den som har på sig kängorna.

Nackdelar: Kräver ständig upprepning för att uppnå önskat resultat. Detta kräver att den kängförsedde vännen påförs en Nu förklarar vi krig mot myrorna-attityd. Visa myrorna filmerna Them och The Hellstrom Chronicles.

Metod C: Napalm

Tillämpning: Bombningsflygningar på låg höjd, utförda av F-111 eller liknande ur militärens resurser för krigsbombning.

Fördelar: Enorm känslomässig tillfredsställelse, garanterad utrotning av alla myror.

Nackdelar: Bombningsflygningar på låg höjd tenderar att säkna de lokala fastighetsvärdena. Missar kan ingjuta dåligt humör och negativa känslor i dina grannar om deras hus eller skolan i området brinner upp.

Metod D: Teknikens under

Tillämpning: Ordna nätuppkoppling åt alla myror, försäkra dig om att de går med i Alt.Myra och Soc.Insekt. Infiltrera dessa newsgrupper och skicka in massor av inlägg innehållande rader som: Mitt feromonsystem är mycket bättre än ditt, Ondskefulla läkemedelsföretag håller inne med kurer mot antennförruttnelse och Gröna kort till arbetsmyror bara skräp -se till att det uppstår ordkrig. Efter några dagar kommer myrsamhället att kollapsa i en uppsjö av inbördeskrig, myrneuroser och masshysteri.

Nackdelar: Kostnad och svårigheten att få tag på tusentals pyttesmå terminaler.

Upphovsman: Okänd Översättare: Maria Pääjärvi Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 28 oktober 2013
Rolig bild, postad för länge sedan
Rolig bild, 8 december 2013
Roligt videoklipp, 5 september 2012
Rolig bild, 14 augusti 2012
En glad hund
Rolig text, postad för länge sedan